Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Design cabină de duș Coloana pentru exterior inoxidabil podea Bossini Nek

Cod: NEKFLOOR
Lei 9.446,40
TVA inclus

madein_italy

- +
Timpii de livrare
10 zile lucrătoare * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
BOSSINI
Contactați - ne la clienti@viadurini.it e - mail pentru un citat personalizat.

Design cabină de duș Coloana pentru exterior inoxidabil podea Bossini Nek
Coloana NEK cabină de duș în aer liber din oțel inoxidabil AISI 316, cu apă de alimentare la sol. S offione este disponibil în două dimensiuni, pentru a alege cel care ti se potriveste!

Produsul include:
- Kit fixare podea pentru racordarea la sistemul hidraulic (cald și rece)
- 2 baterii monocomanda
- cap de duș cu autoepurare Twiggy Ø 250 mm sau 300 mm
- footwasher Diffuser
- dublu interlock furtun din alama 1/2 „x 1/2“ FF încorporat con rotitor

caracteristici:
- 2 Aerosoli
- Chrome Finish
- Produs echipat cu sistemul Easy-Clean cu duze de cauciuc, pentru a asigura o curățare ușoară de calcar

Bossini este sinonim cu calitatea în Italia, în Europa și în întreaga lume. Compania produce dusuri si accesorii din anul 1960, cu cunoștințele pe care chiar și un act de zi cu zi simplu, cum ar fi utilizarea duș, ascunde o întreagă lume de valori: funcționale, estetice, tehnice și umane.
Calitate, cercetare și inovare de proiectare sunt principiile fundamentale pe care întregul design și producție Bossini.
Compania a câștigat un rol de prestigiu în vitrina internațională în care designul italian a fost întotdeauna considerat în final bun gust și eleganță. Cu cincizeci de ani de experiență Bossini a fost în măsură să dea dușul acea personalitate, acel caracter acel spațiu intim pe care o merită. Baia este noul home theater de wellness.
Bossini este certificat UNI EN ISO 9001/2008 și ISO 14001-2004 și produce în funcție de cel mai înalt nivel de calitate. Numeroasele premii internaționale obținute până în prezent sunt de asigurare a calității produselor Bossini, pentru că fiecare componentă este supusă unor controale stricte în timpul ciclului de producție. Toate produsele sunt un amestec perfect de tehnici moderne de construcție, design armonios si exclusivist, finisaje extrem de precise.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate