Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mats baie modernă cu design original

Un covor este capabil să completeze decorul de orice cameră într - un mod natural și armonios. Nu numai că aduce culoare și face casa ta mai primitoare, dar devine un element necesar în cazul, de exemplu, în baie sau dormitor pentru copii. În acest din urmă caz, au un frumos covor moale mare și pentru a permite copiilor noștri să se joace în condiții de siguranță cu prietenii.
În cazul băii, un covor este esențială pentru a evita dezavantaje neplăcute ca piciorul stabilit pe podea rece doar de la duș sau chiar înainte de a intra. O saltea de baie vă permite să dea acel sentiment de siguranță și căldură avem nevoie doar în cazul în care avem nevoie de ceva timp să se relaxeze. Schimbarea masina de spalat haine si de a fi sigur de a pune piciorul pe ceva moale, care permite desprinderea de gresie rece este esențială.

covoare contemporane, bumbac si lemn de tec

În catalog veți găsi multe propuneri viadurini covoare de baie moderne și de design destinate pentru fiecare nevoie. De la clasic covor din bumbac moale decorate cu modele florale frumoase, cu lemn de tec cele mai originale. Fiecare este realizat din materiale de înaltă calitate și vă permite să completeze " decor baie în mod natural și creativ. Multe textura si culoare alegerile pe care le va uimi.
Având în vedere marea diversitate de modele idee foarte original și distractiv ar fi pentru a obține mai mult de un covor de baie , astfel încât să se schimbe în mod continuu designul camerei, făcându - l mai mult și diferit , dar încă foarte moderne. Evaluează înainte de a face orice achiziție datele bugetului și disponibilitatea dvs. De asemenea , uita - te la propunerile noastre pentru covoare de baie oferite la prețuri excepționale , ca întotdeauna potrivite pentru toate bugetele.
Baia este o zona a casei, care susține o anumită atenție, deoarece în ultimul timp a devenit tot mai important să se asigure momente intime de relaxare după o zi obositoare. Fiind capabil de a conta pe o modernă și în conformitate cu gusturile noastre, dar mai ales cu nevoile noastre de spațiu, ne permite să realizeze că relaxarea pe care avem atât de mare nevoie. Un covor de baie nu este în mod natural completează decorul devenind o parte esențială a designul camerei.

Descoperiți ofertele noastre online și cumpere un covor pentru baie

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri