Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mobilier de Baie Suspendat Modern sau Clasic

Un dulap modern de baie suspendat pentru casa dvs. de design, cu chiuvetă și rafturi integrate.

În această parte a catalogului nostru onlile puteți găsi o gamă largă de mobilier de baie montat pe perete cu design modern de vânzare.

Un dulap de baie suspendat de design împreună cu o chiuvetă de designer sunt elemente esențiale pentru a furniza o baie modernă și la modă. Pentru a vă amenaja baia, alegeți calitatea mobilierului selectat de Viadurini: o gamă largă de mobilier de baie montat pe perete, cu design modern. De la cel mai simplu și mai ieftin, până la cel mai căutat, din lemn de tec, aluminiu și piatră acrilică naturală.


Mobilier cu rafturi integrate sau cu containere pentru a menține partea superioară a lavoarului ordonată, alături de rafturile din lemn pentru un stil vintage.
Contactați-ne în caz de dubii sau pentru o ofertă personalizată, personalul nostru vă va ajuta cu plăcere să alegeți cel mai bun dulap de baie suspendat pentru mobilierul dvs. de baie.