Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compozitie mobilier de baie mobilier suspendat Novello Light 45

Cod: LIGHT 45 G07
Lei 22.806,21
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Compozitie mobilier de baie mobilier suspendat Novello Light 45
mobilier baie stabilit în lac mat mouse-ul cu bazin de podea extralight lustruit grosime integrat sticlă de 10 mm, în aceeași culoare „mouse“ a dulapului. Oglinda cu cadru si mat alb lăcuit rafturi complet cu iluminare cu LED-uri.

Compoziția include:
- 90 unități de bază cm
- bază 2 sertare 90 cm
- sticlă integrat de top-chiuveta cm180
- oglindă încadrată cu cm180 cu LED-uri

caietul de sarcini
Structuri: particule de lemn sp. 16 mm hidrofob din clasa V100 E1 cu laturile având în vedere nuanțe înnobilate sau diverse emalia
Deschideri lăcuite: MDF sp. 18 mm emailata
blaturi de sticlă: o grosime de 10 mm

Suprafețele lăcuite, necesită o întreținere deosebit de atentă pentru a preveni zgârieturi sau pete. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

Sticla topuri: Vârful de sticla este compus dintr - un geam float netemperat, transparent sau rece , vopsite cu vopsele pe bază de apă (non-toxic) , cu o grosime de 15 mm. Sticla este un foarte greu și durabil, dar în același timp fragilă și pot fi deteriorate de lovituri puternice sau obiecte care se încadrează pe ea. În general, suprafața superioară este foarte rezistent la acizi, dar vopseaua poate fi atacată de un contact prelungit cu acid sau substanțe de bază; Prin urmare, nu recomandăm curățarea părții vopsite. Pentru curățare nu folosiți acizi (anti) sau bazic (înălbitor, sodă caustică). Întrebuința produse normale pentru curățarea sticlei (Vetril, Glassex, sau în alt mod) sau detergenți la pH neutru; Produsele pot fi utilizate în mod excepțional calcarul se aplică exclusiv pe suprafața de sticlă având grijă să nu-i lasa sa intre in contact cu vopseaua. Garanția producătorului acoperă imperfecțiunile de sticlă și ordinea de execuție incorectă ceea ce privește finisajele, găurire, fasonarea și acoperiri greșite sau neconforme.

Colecția Light 45 oferă o baie cu linii curate și simple, în cazul în care forma și funcția sunt aceleași și produc o atmosferă vitală și tineresc. Bazinul conduce baze pot alege din trei tipuri diferite de planuri:
-ground integrat în NOVCRYL alb lucios de mare rezervor dreptunghiular;
chiuvetă -ground integrat în 10 mm de cristal gros, cu finisaj lucios sau satin, lăcuit în toate cele 35 de culori ale lacurilor;
-floor chiuveta ceramica alba.
Finisajele bazele și perdeaua coloanelor pot fi MDF mat sau lucios lăcuit în 35 de culori. Există, de asemenea, finisajul HPL, un material inovator lucrat în 3 culori propuse tehnici de ultimă oră: frasin alb, fildeș de stejar si nuc inchis. O gamă largă de oglinzi îmbogățește întreg.
Ușile Luminii 45 au o colecție originală de prelucrare „pas“ pentru a facilita deschiderea elementelor și o face elegant și rafinat setul compoziției.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate