Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție de baie suspendat design modern, Novello Light 45

Cod: LIGHT 45 G08
Lei 21.180,75
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Compoziție de baie suspendat design modern , Novello Light 45
Setul de mobilier de baie este mat cu mouse-ul de top Novcryl alb lucios de 12 mm grosime. Oglinda cu cadru si mat alb lăcuit rafturi complet cu iluminare cu LED-uri.

Compoziția include:
- unitatea de bază 90cm
- bază 2 sertare 90 cm
- integrat podea chiuveta Novcryl 180 cm
- oglindă încadrată cu cm180 cu LED-uri

caietul de sarcini
Structuri: particule de lemn sp. 16 mm hidrofob din clasa V100 E1 cu laturile având în vedere nuanțe înnobilate sau diverse emalia
Deschideri lăcuite: MDF sp. 18 mm emailata
Planuri Novcryl spess.12 mm.

Novcryl este un material compus dintr - un amestec echilibrat de diferite umpluturi minerale de înaltă calitate, legate de rasini speciale din poliester pentru a asigura o bună rezistență mecanică și chimică. Curățirea este extrem de ușor cu alte produse lichide non-abrazive, zgârieturi mici care pot apărea cu utilizarea de ani, poate fi luat cu perii de lustruit și ceară tipice sectorului caroserie.

Suprafețele lăcuite, necesită o întreținere deosebit de atentă pentru a preveni zgârieturi sau pete. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

Colecția Light 45 oferă o baie cu linii curate și simple, în cazul în care forma și funcția sunt aceleași și produc o atmosferă vitală și tineresc. Bazinul conduce baze pot alege din trei tipuri diferite de planuri:
-ground integrat în NOVCRYL alb lucios de mare rezervor dreptunghiular;
chiuvetă -ground integrat în 10 mm de cristal gros, cu finisaj lucios sau satin, lăcuit în toate cele 35 de culori ale lacurilor;
-floor chiuveta ceramica alba.
Finisajele bazele și perdeaua coloanelor pot fi MDF mat sau lucios lăcuit în 35 de culori. Există, de asemenea, finisajul HPL, un material inovator lucrat în 3 culori propuse tehnici de ultimă oră: frasin alb, fildeș de stejar si nuc inchis. O gamă largă de oglinzi îmbogățește întreg.
Ușile Luminii 45 au o colecție originală de prelucrare „pas“ pentru a facilita deschiderea elementelor și o face elegant și rafinat setul compoziției.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate