Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție de baie suspendat design modern Novello Libera3D

Cod: LIBERA3D 03
Lei 22.394,89
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Compoziție de baie suspendat design modern Novello Libera3D
Baia este setată în mat lăcuit gri antracit cu compartiment în mat zi alb lăcuit. Planul de bazin integrat este Teknorit în întuneric Slate Gray. Rama oglinzii cu prof. 15 cm, este echipat cu iluminare cu LED-uri.

Compoziția include:
1 L.70 x P.50 x H.35 cm
2 L.70 x P.50 x H.35 cm
L.144 x p.50 x 3 cm H.1,5
4 L.115 x P.50 x H.38 cm
5 L.180 x P.15 x H.50 cm

caietul de sarcini
- Facilitati: lemn de particule sp. Clasa de 16 mm hidrofob V100 E1 cu laturile având în vedere nuanțe înnobilate sau diverse lăcuite.
- Deschideri lăcuite: MDF sp. 18 mm emailata
- Planuri Teknorit spess.12 mm.

Teknorit este un material non-poros și compact și nu la suprafață tratate cu vopsele. Se compune din rășini nobile și umpluturi minerale de înaltă calitate. Acesta poate fi curățat cu produse obișnuite pentru curățarea baie, cum ar fi cif multifuncțional, înălbitor, etc.
IMPORTANT: nu trebuie să folosiți produse de curățare care conțin solvenți, cum ar fi tricloretilena, diluanti, apa raggia. Pentru recuperarea oricăror zgârieturi rezultate din utilizarea și pentru a restabili aspectul original este suficientă pentru a netezi suprafața cu un burete abraziv, cum ar fi Scotch-Brite, și apoi cu o cârpă moale.

Suprafețele lăcuite, necesită o întreținere deosebit de atentă pentru a preveni zgârieturi sau pete. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

3D este un program pentru zona baie mare, cu multiple fațete și multiformă care vede libertatea de compoziție la o mare putere expresivă. , forme simple, subtiri. Setul de module este încercuit de un perimetru de 45 ° margine care accentuează cu grație compoziției.
Deschiderea frontală are loc printr-un sistem push-pull. Un corolar al sistemului 3D GRATUIT, există o serie de oglinzi într-un nou design.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate