Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție de mobilier de baie modernă Novello suspendată Libera3D

Cod: LIBERA3D 08
Lei 18.318,09
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Compoziție de mobilier de baie modernă Novello suspendată Libera3D
Setul de mobilier de baie este lăcuit hârtie mată nivelul de zahăr Teknorit. dulap oglinda cu rafturi cu deschidere ușă spre dreapta.

Compoziția include:
1 L.70 x P.50 x H.35 cm
2 L.74 x P.50 x H.1,5 cm
3 L.45 x p.37 x H.17 cm
4 L.70 x p.37 x H.18 cm
L.47 x p.37 x 5 cm H.1,8
6 L.90 x P.15 x H.95 cm
L.20 7 x x P.7 H.2 cm

caietul de sarcini
- Facilitati: lemn de particule sp. Clasa de 16 mm hidrofob V100 E1 cu laturile având în vedere nuanțe înnobilate sau diverse lăcuite.
- Deschideri lăcuite: MDF sp. 18 mm emailata
- Planuri Teknorit spess.12 mm.

Suprafețele lăcuite, necesită o întreținere deosebit de atentă pentru a preveni zgârieturi sau pete. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

Teknorit este un material non-poros și compact și nu la suprafață tratate cu vopsele. Se compune din rășini nobile și umpluturi minerale de înaltă calitate. Acesta poate fi curățat cu produse obișnuite pentru curățarea baie, cum ar fi cif multifuncțional, înălbitor, etc.
IMPORTANT: nu trebuie să utilizeze produse care conțin solvenți, cum ar fi tricloretilenă diluanți de curățare,
apa raggia. Pentru recuperarea oricăror zgârieturi rezultate din utilizarea și pentru a restabili aspectul original este suficientă pentru a netezi suprafața cu un burete abraziv, cum ar fi Scotch-Brite, și apoi cu o cârpă moale.

3D GRATUIT
, forme simple, subtiri. Setul de module este încercuit de un perimetru de 45 ° margine care accentuează cu grație compoziției.
Deschiderea frontală are loc printr-un sistem push-pull. Un corolar al sistemului 3D GRATUIT, există o serie de oglinzi de către noul desig

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate