Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție baie modernă pe teren și suspendat Libera3D Novello

Cod: LIBERA3D 09
Lei 16.380,02
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Baie compoziție sol / suspendat Libera3D Novello, design modern
Setul de baie este lăcuit Honey opacă și HPL gri ulm cu plan de cristal integrat de culoare Honey

Compoziția include:
1 L.70 x P.50 x H.25 cm
2 L.45 x P.50 x H.50 cm
L.74 x p.50 x 3 cm H.1,5
4 L.70 x P.50 x H.25 cm
5 L.42 x H.95 cm x P.3
6 L.40 x p.37 x H.14 cm

caietul de sarcini
- Facilitati: lemn de particule sp. Clasa de 16 mm hidrofob V100 E1 cu laturile având în vedere nuanțe înnobilate sau diverse lăcuite.
- fronturi HPL: în particule groase. 16 mm Clasa V100 E1 cu margine ABS.
- Deschideri lăcuite: MDF sp. 18 mm emailata
- Planuri spess.10 mm cristal.

Suprafețele lăcuite, necesită o întreținere deosebit de atentă pentru a preveni zgârieturi sau pete. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

HPL: de înaltă presiune laminate constau din mai multe straturi de hârtie impregnate cu rășini termoreactive și compactat prin acțiunea combinată a căldurii (140/150 ° C) și presiune ridicată (<7 MPa) timp de aproximativ 40/50 minute. Rezultatul este o nereactiv omogenă neporoasă și de înaltă densitate stabilă,,. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

Sticla topuri: Vârful de sticla este compus dintr - un geam float netemperat, transparent sau rece , vopsite cu vopsele pe bază de apă (non-toxic) , cu o grosime de 15 mm. Sticla este un foarte greu și durabil, dar în același timp fragilă și pot fi deteriorate de lovituri puternice sau obiecte care se încadrează pe ea. În general, suprafața superioară este foarte rezistent la acizi, dar vopseaua poate fi atacată de un contact prelungit cu acid sau substanțe de bază; Prin urmare, nu recomandăm curățarea părții vopsite. Pentru curățare nu folosiți acizi (anti) sau bazic (înălbitor, sodă caustică). Întrebuința produse normale pentru curățarea sticlei (Vetril, Glassex, sau în alt mod) sau detergenți la pH neutru; Produsele pot fi utilizate în mod excepțional calcarul se aplică exclusiv pe suprafața de sticlă având grijă să nu-i lasa sa intre in contact cu vopseaua. Garanția producătorului acoperă imperfecțiunile de sticlă și ordinea de execuție incorectă ceea ce privește finisajele, găurire, fasonarea și acoperiri greșite sau neconforme.

3D GRATUIT
, forme simple, subtiri. Setul de module este încercuit de un perimetru de 45 ° margine care accentuează cu grație compoziției.
Deschiderea frontală are loc printr-un sistem push-pull. Un corolar al sistemului 3D GRATUIT, există o serie de oglinzi într-un nou design.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate