Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție baie modernă suspendată Novello Libera3D

Cod: LIBERA3D 10
Lei 18.426,91
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Compoziție baie modernă suspendată Novello Libera3D
Set de baie lăcuite în roșu coral \ amarant roșu și gri antracit mat. Sistemul integrat de chiuveta de sus de sticlă de culoare roșie coral. Înălțimea coloana 21 cm adâncime și 162 este echipat cu o ușă de oglindă. Bazele de port chiuveta sunt echipate cu un sertar intern practic.

Compoziția include:
1 L.70 x P.50 x H.50 cm
2 L.74 x P.50 x H.1 cm
3 L.90 x p.37 x H.17 cm
L.94 x p.37 x 4 cm H.1,8
5 L.110 x p.37 x H.37 cm
6 L.45 x P.21 x H.162 cm
Notă: Linia de stocare nu este inclus.

caietul de sarcini
- Facilitati: lemn de particule sp. Clasa de 16 mm hidrofob V100 E1 cu laturile având în vedere nuanțe înnobilate sau diverse lăcuite.
- Deschideri lăcuite: MDF sp. 18 mm emailata
- în blaturi de sticlă groase. 10 mm.

Crystal Etaj: Vârful de sticla este compus dintr - un geam float netemperat, transparent sau rece , vopsite cu vopsele pe bază de apă (non-toxic) , cu o grosime de 15 mm. Sticla este un foarte greu și durabil, dar în același timp fragilă și pot fi deteriorate de lovituri puternice sau obiecte care se încadrează pe ea. În general, suprafața superioară este foarte rezistent la acizi, dar vopseaua poate fi atacată de un contact prelungit cu acid sau substanțe de bază; Prin urmare, nu recomandăm curățarea părții vopsite. Pentru curățare nu folosiți acizi (anti) sau bazic (înălbitor, sodă caustică). Întrebuința produse normale pentru curățarea sticlei (Vetril, Glassex, sau în alt mod) sau detergenți la pH neutru; Produsele pot fi utilizate în mod excepțional calcarul se aplică exclusiv pe suprafața de sticlă având grijă să nu-i lasa sa intre in contact cu vopseaua. Garanția producătorului acoperă imperfecțiunile de sticlă și ordinea de execuție incorectă ceea ce privește finisajele, găurire, fasonarea și acoperiri greșite sau neconforme.

Suprafețele lăcuite, necesită o întreținere deosebit de atentă pentru a preveni zgârieturi sau pete. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

3D GRATUIT
, forme simple, subtiri. Setul de module este încercuit de un perimetru de 45 ° margine care accentuează cu grație compoziției.
Deschiderea frontală are loc printr-un sistem push-pull. Un corolar al sistemului 3D GRATUIT, există o serie de oglinzi într-un nou design.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate