Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

baie Compoziție pe sol și suspendat Meșteșug Novello

Cod: CRAFT N05
Lei 42.012,20
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

baie Compoziție pe sol și suspendat Meșteșug Novello
Imperfectiunea perfectă, măiestria este o valoare adăugată a proiectului se poate muta și schimba standardele estetice de evaluare. O stare de spirit care face apel la cei care redescoperă etica de a face și producerea.
Compoziția este în termocotto stejar, chiuvetă și agățat în ciment rășină frânghie, structura metalica mat Mocha.

Setul include:
1 L.70 x P.45 x H.50 cm
1A, conform Sus
2 L.90 x P.45 x H.15 cm
2A L.50 x p.30 x H.11 cm
3 șasiu
4 x L.90 x H.100 cm p.3
5 L. 18 cm x P.12 x H.18
6 L.35 x P.21 x H.100 cm
7 L.35 x P.21 x H.100 cm
8 L.35 x P.21 x H.100 cm
L.10 x P.45 x 9 cm H.1,5

caietul de sarcini
structuri din beton: MDF sp. 16 mm
Structuri din lemn: placaj de mesteacan sp. furnir de stejar 16 mm
Deschideri în beton: MDF sp. 16 mm
fronturi de lemn: din placaj de mesteacan sp. furnir de stejar 16 mm

Stejarul este oferit in trei finisaje: noduroasă natural , cu noduri având în vedere, noduroasă alb, termocotto staved. Acesta din urmă este un proces sofisticat, care are scopul de a crește coeziunea și compactitatea fibrelor, oferind în același timp proprietăți mecanice foarte bune și rezistență.

Ciment: Un proces special face cimentul compact si elastic in acelasi timp , oferind o mare rezistență la compresiune , care vă permite să utilizați produsul pentru grosimi foarte subțiri, în timp ce porozitatea scăzută îi dă o impermeabilitate extraordinară. Completarea imaginii tehnice de la o mare rezistență la impact, chimice și abraziune și îndeplinește reglementările stricte ale Directivei CEE și nou este mai stricte 2010 standarde europene în ceea ce privește COV (compuși organici volatili).

Estetica Novello împinge să inoveze produse în căutarea unui personalizare în care creativitatea este din ce în ce spazio.Con colecția Craft este recuperarea de măiestrie în formă contemporană, mobil în sine presupune aspecte care îl fac unic, o sinteză perfectă de tradiție și inovație. Problema este luată ca valoare de bază într-o explorare continuă de noi oportunități de a diversifica și îmbogăți inițiativele propuse pe care le pot declara elementul și promovează întâlnirea dintre măiestrie artistică tradițională și un gust pentru experimentare și planificarea design contemporan.
Craft este expresia ultimă a design-Novello, vocația sa pentru inovare și talentul în căutarea de materiale și tehnologii avansate, cu maiestrie executate de meșterii. Tot mobilierul este realizat în întregime din placaj.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate