Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baie de compoziție meserii suspendate Meșteșug Novello

Cod: CRAFT N07
Lei 29.648,55
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Baie de compoziție meserii suspendate Meșteșug Novello
Proiecte naturale, durabile, că o mai mare respect pentru mediul înconjurător este așteptată de mult timp. Aici, atunci, materiale cum ar fi cimentul rășină realizate cu bază de apă cu un singur component, non toxic și ecologic.
Compoziția este realizată din stejar noduros, suport chiuveta travertin. Cabinet în ciment gri deschis.

Setul include:
1 L.70 x P.45 x H.25 cm
1 L.70 x P.45 x H.25 cm
1A L.140 x P.45 cm x H.1,5
2 L.45 x p.40 x H.35 cm
P.3 3 x L.90 x H.50 cm
4 L. 18 cm x P.12 x H.18
5 L.25 x P.21 x H.100 cm

caietul de sarcini
structuri din beton: MDF sp. 16 mm
Structuri din lemn: placaj de mesteacan sp. furnir de stejar 16 mm
Deschideri în beton: MDF sp. 16 mm
fronturi de lemn: din placaj de mesteacan sp. furnir de stejar 16 mm

Stejarul este oferit in trei finisaje: noduroasă natural , cu noduri având în vedere, noduroasă alb, termocotto staved. Acesta din urmă este un proces sofisticat, care are scopul de a crește coeziunea și compactitatea fibrelor, oferind în același timp proprietăți mecanice foarte bune și rezistență.

Stone: travertin rășină lustruit, piatră gri mat, trachite mat și Carrara: pietre naturale sunt primele materiale de construcție utilizate în istorie, în plus față de calea de atac să existe pentru milioane de ani , au caracteristici de rezistență, compactitatea și prin definiție biocompatibile din cauza lor format pământul.

Ciment: Un proces special face cimentul compact si elastic in acelasi timp , oferind o mare rezistență la compresiune , care vă permite să utilizați produsul pentru grosimi foarte subțiri, în timp ce porozitatea scăzută îi dă o impermeabilitate extraordinară. Completarea imaginii tehnice de la o mare rezistență la impact, chimice și abraziune și îndeplinește reglementările stricte ale Directivei CEE și nou este mai stricte 2010 standarde europene în ceea ce privește COV (compuși organici volatili).

Estetica Novello împinge să inoveze produse în căutarea unui personalizare în care creativitatea este din ce în ce spazio.Con colecția Craft este recuperarea de măiestrie în formă contemporană, mobil în sine presupune aspecte care îl fac unic, o sinteză perfectă de tradiție și inovație. Problema este luată ca valoare de bază într-o explorare continuă de noi oportunități de a diversifica și îmbogăți inițiativele propuse pe care le pot declara elementul și promovează întâlnirea dintre măiestrie artistică tradițională și un gust pentru experimentare și planificarea design contemporan.
Craft este expresia ultimă a design-Novello, vocația sa pentru inovare și talentul în căutarea de materiale și tehnologii avansate, cu maiestrie executate de meșterii. Tot mobilierul este realizat în întregime din placaj.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate