Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție mobilier de baie suspendate Novello ambarcațiunile artizanale

Cod: CRAFT N08
Lei 31.372,59
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Compoziție mobilier de baie suspendate Novello ambarcațiunile artizanale
Eco-sensibile, măiestria sunt funcționale pentru durabilitate estetică. Rezultatul este creșterea duratei de viață utilă a obiectului, și anume un ciclu de viață mai lungă, reducând astfel impactul, crescând astfel ușurința sa de mediu.
Compoziția este mat alb lăcuit, chiuvetă laminam integrat oxid alb; unități de perete din hârtie mată și mată lăcuit zahăr alb.

Setul de baie include:
1 L.90 x P.45 x H.50 cm
2 L.90 x P.45 x H.50 cm
3 L.180 x P.45 cm x H.2
3A L.70 x P.31 x H.11 cm
4 x L.90 x H.100 cm p.3
4A Led oglindă laterală pentru
5 L.100 x P.21 x H.25 cm
6 L.75 x P.21 x H.25 cm
7 L.75 x P.21 x H.25 cm

Notă: gama de obiecte nu este inclus

caietul de sarcini
Facilități lăcuit: MDF sp. 16 mm.
fronturi lăcuite: MDF sp. 16 mm.
Planuri Laminam: laminam sp. 3 mm

Suprafețele lăcuite necesită o întreținere deosebit de atent pentru a preveni zgârieturi. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

Laminam: gustul plăcut și rafinament de finisaje de suprafață alcătuiesc „pielea“ de dale Laminam: rezistent la șocuri, zgârieturi, impermeabil la apă și ulei hidrofug, rezistent la acizi, raze UV, suprafețe Laminam, sunt disponibile în diferite culori nealterabile a lungul timpului . Ușor de curățat și igienic, deoarece nu servetele, farfurii, sunt naturale și non-toxice.

Estetica Novello împinge să inoveze produse în căutarea unui personalizare în care creativitatea este din ce în ce spazio.Con colecția Craft este recuperarea de măiestrie în formă contemporană, mobil în sine presupune aspecte care îl fac unic, o sinteză perfectă de tradiție și inovație. Problema este luată ca valoare de bază într-o explorare continuă de noi oportunități de a diversifica și îmbogăți inițiativele propuse pe care le pot declara elementul și promovează întâlnirea dintre măiestrie artistică tradițională și un gust pentru experimentare și planificarea design contemporan.
Craft este expresia ultimă a design-Novello, vocația sa pentru inovare și talentul în căutarea de materiale și tehnologii avansate, cu maiestrie executate de meșterii. Tot mobilierul este realizat în întregime din placaj.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate