Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție de baie suspendat design modern Novello Meșteșug

Cod: CRAFT N09
Lei 29.551,77
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Compoziție de baie suspendat design modern Novello Meșteșug
piese unice ale mediului. Cimentul rășină, cum ar fi lemnul și piatra sunt prelucrate cu un proces manual, care îmbunătățește imperfecțiunile, făcând fiecare baie o singură bucată.
Compoziția este termocotto stejar, chiuveta suspendat laminam oxid negru.

Setul de baie include:
1 L.90 x P.45 x H.35 cm
1A L.90 x P.45 x H.1,5 cm
2 L.140 x P.45 x H.15 cm
2A L.70 x p.30 x H.11 cm
P.3 3 x L.90 x H.100 cm
4 L.90 x P.15 x H.15 cm
5 L.90 x P.15 x H.100 cm
paranteză

caietul de sarcini
Structuri din lemn: placaj de mesteacan sp. furnir de stejar 16 mm
fronturi de lemn: din placaj de mesteacan sp. furnir de stejar 16 mm

Stejarul este oferit in trei finisaje: noduroasă natural , cu noduri având în vedere, noduroasă alb, termocotto staved. Acesta din urmă este un proces sofisticat, care are scopul de a crește coeziunea și compactitatea fibrelor, oferind în același timp proprietăți mecanice foarte bune și rezistență.

Laminam: gustul plăcut și rafinament de finisaje de suprafață alcătuiesc „pielea“ de dale Laminam: rezistent la șocuri, zgârieturi, impermeabil la apă și ulei hidrofug, rezistent la acizi, raze UV, suprafețe Laminam, sunt disponibile în diferite culori nealterabile a lungul timpului . Ușor de curățat și igienic, deoarece nu servetele, farfurii, sunt naturale și non-toxice.

Estetica Novello împinge să inoveze produse în căutarea unui personalizare în care creativitatea este din ce în ce spazio.Con colecția Craft este recuperarea de măiestrie în formă contemporană, mobil în sine presupune aspecte care îl fac unic, o sinteză perfectă de tradiție și inovație. Problema este luată ca valoare de bază într-o explorare continuă de noi oportunități de a diversifica și îmbogăți inițiativele propuse pe care le pot declara elementul și promovează întâlnirea dintre măiestrie artistică tradițională și un gust pentru experimentare și planificarea design contemporan.
Craft este expresia ultimă a design-Novello, vocația sa pentru inovare și talentul în căutarea de materiale și tehnologii avansate, cu maiestrie executate de meșterii. Tot mobilierul este realizat în întregime din placaj.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate