Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

compoziția de mobilier de baie suspendate din lemn de tec Opt

Cod: OTTO
Lei 12.403,23 Lei 15.411,69 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
LASATI MASURILOR în descriere
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
Compoziție mobila de baie suspendate din lemn de tec Opt.
Disociate din „plin“ de Suar, consola Otto este unic și irepetabil. Arată flăcări și tonuri de lemn în întregime.
S-a obținut din trunchi, scoate în evidență în mod inevitabil, noduri, fisuri și crăpături, care nu sunt defecte care trebuie luate în considerare, ci mai degrabă semne distinctive ale originalitatea piesei. Aceste evenimente nu afectează în nici un fel stabilitatea și integritatea consolei.
O baionetă practic și funcțional montat pe partea din spate a consolei, vă permite să-l adere perfect la perete oferind stabilitate și capacitate.
Perfect pentru chiuveta din piatră de râu Joya.

Septembrie Opt cuprinde:
Opt oglindă
Cadru de tec natural masiv si netratate, realizate în întregime manual. Grosimea subțire și forma unui „jurnal de cabină“ face această oglindă perfectă pentru toate compozițiile din lemn. Acesta poate fi instalat vertical sau orizontal.
Măsuri 70x50cm.

opt Console
Console în Suar perete din lemn masiv. Un simplu de cuplare tip baionetă, permite o aderenta perfecta pe perete oferind stabilitate consolă și capacitate. Opt consola este prelucrat din trunchi solid. Fisuri, noduri sau imperfecțiuni, poate avea loc fără compromettee în nici un fel funcționalitatea consolei și nu sunt considerate defecte! Fiecare consolă Opt este unică și irepetabilă.
Măsuri 110x30x30cm.

Chiuveta Joya mare
bazin de piatră de râu făcute de mână. Culorile care vibreaza cu nuanțe de antracit gri-maro cu nuanțe de chihlimbar. Lustruit pe plan intern, acesta este în mod deliberat lăsat „natura“ pe plan extern. Fiecare piesă din colecția este unic Joya, o fotografiată, de exemplu, nu trebuie repetat în serie.
Măsurători indicative 50xh15 gaură 4.5.

Burete cuier pivotant
Echipat cu 4 cârlige din aluminiu cromat.
Măsuri 17x 6.5.

Puritate set-prosoape
Material: 100% bumbac pur terry 420 gr / mp cu placa Pintuk.
Prosoape + de oaspeți.

Port paralel prosoape
Piantana usi prosoape din metal cromat și acrilic transparent.
măsuri 45x20x81cm

Ultimele produse vizualizate