Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție de baie suspendat Novello made in Italy

Cod: CALIX A02
Lei 17.851,07
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Compoziție de baie suspendat Novello made in Italy
Mobilier de baie Novello în lac alb mat, chiuvetă suport mod. Flûte alb mat Teknorit, top chiuveta 10 cm HPL gros de culoare unicolor piele, oglinda cu rama din material mat alb lăcuit.

Setul include:
- unitate de bază 1 sertar L.70 X P.45 X H.25 cm
- Partea 1 sertar L.70 bază X P.45 X H.25 cm
- Side bazat pe zi L.70 X P.45 X H.25 cm
- pentru lavoare chiuvetă L.140 P.45 X X H. 10 cm
- L.60 X p.40 X H.17 cm
- cel mai bun pentru baze laterale L.71 X P.45 X H.1,6 cm
- oglinda cu un cadru plin de IP de iluminat cu LED-uri 68 versiune doar mat lac L.180 X P.15 X H.60 cm

caietul de sarcini
Structuri: particule de lemn sp. 16 mm hidrofob din clasa V100 E1 cu laturile având în vedere nuanțe înnobilate sau diverse emalia
Deschideri lăcuite: MDF sp. 18 mm emailata

Suprafețele lăcuite, necesită o întreținere deosebit de atentă pentru a preveni zgârieturi sau pete.
Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

HPL: de înaltă presiune laminate constau din mai multe straturi de hârtie impregnate cu rășini termoreactive și compactat prin acțiunea combinată a căldurii (140/150 ° C) și presiune ridicată (<7 MPa) timp de aproximativ 40/50 minute. Rezultatul este o nereactiv omogenă neporoasă și de înaltă densitate stabilă,,. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

Teknorit este un material non-poros și compact și nu la suprafață tratate cu vopsele. Se compune din rășini nobile și umpluturi minerale de înaltă calitate. Acesta poate fi curățat cu produse obișnuite pentru curățarea baie, cum ar fi cif multifuncțional, înălbitor, etc.
IMPORTANT: nu trebuie să utilizeze produse care conțin solvenți, cum ar fi tricloretilenă diluanți de curățare,
apa raggia. Pentru recuperarea oricăror zgârieturi rezultate din utilizarea și pentru a restabili aspectul original este suficientă pentru a netezi suprafața cu un burete abraziv, cum ar fi Scotch-Brite, și apoi cu o cârpă moale.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate