Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziție de baie suspendat design modern, Light 45 Novello

Cod: LIGHT 45 G01
Lei 21.963,24
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Compoziție de baie suspendat design modern , Light 45 Novello
Unitățile de bază și pereți de articole de toaletă din HPL frasin alb. Planul de chiuveta integrat   Novcryl. Bazele au uși de deschidere a „pas“ în timp ce unitățile de perete sunt cu deschidere push-pull. Practic dulap cm oglindă. 90 x 60 h. x 17 cu ușă defilare verticală. Ușa este poziționată la orice înălțime. Lampa cu LED-uri este poziționat lateral.

Compoziția include:
- 90 unități de bază cm
- 2 usi bază 90 cm
- bazin integrat etaj Novcryl cm180
- 90 cm de cabinet oglindă
- lampă cu LED-uri
- acoperiș 2 uși 90 cm

caietul de sarcini
Structuri: particule de lemn sp. Clasa de 16 mm hidrofob V100 E1 cu laturile având în vedere nuanțe înnobilate sau diverse lăcuite.
fronturi: HPL in particule de lemn sp. 16 mm Clasa V100 E1 cu margine ABS.
Planuri Novcryl spess.12 mm.

HPL: de înaltă presiune laminate constau din mai multe straturi de hârtie impregnate cu rășini termoreactive și compactat prin acțiunea combinată a căldurii (140/150 ° C) și presiune ridicată (<7 MPa) timp de aproximativ 40/50 minute. Rezultatul este o nereactiv omogenă neporoasă și de înaltă densitate stabilă,,. Pentru curățarea sunt suficiente pentru geamurile produselor sau alcool diluat cu apă, uscarea imediat cu o cârpă moale și non-abraziv.

Novcryl este un material compus dintr - un amestec echilibrat de diferite umpluturi minerale de înaltă calitate, legate de rasini speciale din poliester pentru a asigura o bună rezistență mecanică și chimică. Curățirea este extrem de ușor cu alte produse lichide non-abrazive, zgârieturi mici care pot apărea cu utilizarea de ani, poate fi luat cu perii de lustruit și ceară tipice sectorului caroserie.

Colecția Light 45 oferă o baie cu linii curate și simple, în cazul în care forma și funcția sunt aceleași și produc o atmosferă vitală și tineresc. Bazinul conduce baze pot alege din trei tipuri diferite de planuri:
-ground integrat în NOVCRYL alb lucios de mare rezervor dreptunghiular;
chiuvetă -ground integrat în 10 mm de cristal gros, cu finisaj lucios sau satin, lăcuit în toate cele 35 de culori ale lacurilor;
-floor chiuveta ceramica alba.
Finisajele bazele și perdeaua coloanelor pot fi MDF mat sau lucios lăcuit în 35 de culori. Există, de asemenea, finisajul HPL, un material inovator lucrat în 3 culori propuse tehnici de ultimă oră: frasin alb, fildeș de stejar si nuc inchis. O gamă largă de oglinzi îmbogățește întreg.
Ușile Luminii 45 au o colecție originală de prelucrare „pas“ pentru a facilita deschiderea elementelor și o face elegant și rafinat setul compoziției.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate