Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

baie Compoziție pe teren în design modern Novello Meșteșug

Cod: CRAFT N06
Lei 51.457,93
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

baie Compoziție pe teren în design modern Novello Meșteșug
Experiența, schimbările sunt baza vieții de zi cu zi și așa se potrivește spațiul de baie este transformată și modificări utilizare. Design-ul trebuie să găsească propriul ritm și să redescopere valoarea timpului, legate de gesturile și corpul, un nou refugiu pentru simțuri.
Compoziția este în knotty stejar natural, lavoare din piatră suport gri, structuri metalice în mat lăcuit gri închis. dulap de perete în mat lăcuit gri închis.

Setul include:
1 L.90 x P.45 x H.50 cm
2 L.45 x P.45 x H.50 cm
3 L.135 x P.45 cm x H.1,5
L.140 P.45 4 x 6 cm x H.
5 L.45 x p.40 x H.35 cm
6 L.70 x p.40 x H.15 cm
7 L.66 x P.45 x H.1,5 cm
L.14 x P.45 x 8 cm H.1,5
9 L.90 x H.50 cm x P.3
L. 18 x 10 x H.18 P.12 cm
11 L.25 x P.21 x H.50 cm
L.10 x P.45 x 12 cm H.1,5

caietul de sarcini
Structuri din lemn: placaj de mesteacan sp. 16 mm furnir de stejar.
fronturi de lemn: din placaj de mesteacan sp. 16 mm furnir de stejar.

Stejarul este oferit in trei finisaje: noduroasă natural , cu noduri având în vedere, noduroasă alb, termocotto staved. Acesta din urmă este un proces sofisticat, care are scopul de a crește coeziunea și compactitatea fibrelor, oferind în același timp proprietăți mecanice foarte bune și rezistență.

Stone: travertin rășină lustruit, piatră gri mat, trachite mat și Carrara: pietre naturale sunt primele materiale de construcție utilizate în istorie, în plus față de calea de atac să existe pentru milioane de ani , au caracteristici de rezistență, compactitatea și prin definiție biocompatibile din cauza lor format pământul.

Estetica Novello împinge să inoveze produse în căutarea unui personalizare în care creativitatea este din ce în ce spazio.Con colecția Craft este recuperarea de măiestrie în formă contemporană, mobil în sine presupune aspecte care îl fac unic, o sinteză perfectă de tradiție și inovație. Problema este luată ca valoare de bază într-o explorare continuă de noi oportunități de a diversifica și îmbogăți inițiativele propuse pe care le pot declara elementul și promovează întâlnirea dintre măiestrie artistică tradițională și un gust pentru experimentare și planificarea design contemporan.
Craft este expresia ultimă a design-Novello, vocația sa pentru inovare și talentul în căutarea de materiale și tehnologii avansate, cu maiestrie executate de meșterii. Tot mobilierul este realizat în întregime din placaj.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate