Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

baie podea mobilă din lemn de tec și oțel Pure Mici

Cod: CP880 PURO
Lei 12.850,72 Lei 15.970,19 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
105 x 55 x 80 cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
baie podea mobilă din lemn de tec și oțel Pure Mici
Structura din oțel inoxidabil, cu o secțiune pătrată susține podeaua din lemn de tec, iar volumul este format din 2 sertare mari. Pe părțile laterale ale structurii ofera doua bare pentru prosoape și planul se pretează pentru a accepta gaura pentru chiuvete și robinete în orice poziție.
Tec este natural si este „preparat“ cu ceruri naturale și apoi a suferit o ușoară lustruire făcându-l mai luminos. Gaura pentru scurgere / robinet se poate face confortabil lucrul cu un burghiu normal.

Burma Teak este o recuperare de lemn masiv, de înaltă calitate. Este una dintre singurele specii de lemn din lume, pentru a nu au contraindicații pentru contactul cu apa si ignifugare. Pentru a aprecia mai bine valoarea estetică a acestui lemn pretios, tec Burma este lăsată la natural și supus doar o ușoară epilare cu ceară.

oțel glazurate și din lemn de tec în cele din urmă întâlni care au dat naștere mai baie modernă. Formulare stricte și spații definite, accesibilitate absolută pentru utilizarea și curățarea, lejeritatea volumelor. Cipi nu obosește niciodată reunirii materialele și atmosfera.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate