Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

baie montate pe perete tec si tec Hi MACS Diamond de Cipi, cu sertar

Cod: CP880-TDT
Lei 15.508,78 Lei 19.277,97 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
92 x 62 x 50 cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
baie montate pe perete tec si tec Hi MACS Diamond de Cipi.
Tec Burma si tonurile sale moi, calde satisface albeața eteric Natural Acrylic Stone - Hi MACS crea o căsătorie perfectă.
Design de top agățat în Natural Acrylic Stone - Hi MACS cu sertar din lemn de tec închidere împingere / tragere și furnizarea de scurgere centrală. Furnizat cu suporturi de perete și șuruburi de fixare. Gaura de la robinet se poate face confortabil „în loc“, cu un burghiu normal.

Sfaturi de întreținere
Acrilice excelență piatra par: cu grija si de dreptul Max MACS arată minunat tânăr, chiar și după ani.
Dacă sunteți în căutarea unui materiale de înaltă calitate, durabile și rezistente, Hi MACS Natural Acrylic Stone este alegerea potrivită. Acest material nu absoarbe murdăria și este rezistent, astfel încât este ușor de a vindeca. Pentru a beneficia de calitatea de neegalat a acestui produs de mai mulți ani, aici sunt câteva informații simple, dar utile pentru întreținere:
murdărie de zi cu zi
Hi MACS este un material complet omogen. Așa cum este non-poros, acesta poate fi ușor de curățat cu o cârpă umedă, un burete si detergent. Pentru toate suprafetele finisaj mat, este chiar posibil să se utilizeze în pace o cremă abrazivă a celor disponibile în comerț. În acest caz, în scopul de a menține acest aspect uniform, va fi bine freca de fiecare dată întreaga suprafață cu un burete umed.
murdărie mai dur
Produsul poate fi format mai rezistente murdărie din cauza colorant alimentar, ceai sau suc de fructe. Aceste pete pot fi îndepărtate cu ușurință cu un agent de albire (nu se lasă timp de mai mult de cinci minute). Ulterior, se spală suprafața cu un detergent generic de cele disponibile în comerț și apoi cu apă curată. Suprafețele mate pot fi, de asemenea, tratate cu cremă abrazivă. Lacul de unghii poate fi îndepărtat fără probleme cu un anumit produs (acetonă-free) sau cu cremă abrazivă.
Acid Cleaners
Unii detergenți care conțin acizi (de ex. Clorura de metil sau acetonă). Acestea nu trebuie utilizat pentru tratarea suprafetelor Hi MACS. Cu toate acestea, în cazul în care din greșeală un produs de acest tip intră în contact cu materialul, curățați imediat suprafața cu multă apă și săpun, pentru a se evita formarea de pete permanente.
Burns
arsuri mici sau reziduuri de nicotină pot fi ușor îndepărtate cu un abraziv tradițional sau un burete. În cazul în care acest lucru ar duce la o ușoară mătuirea finisaj lustruit, luciditate poate fi restaurat rapid prin utilizarea unui burete abraziv cu granulație fină.
obiecte ascuțite
Bună MACS Pentru a se adapta la nevoile vieții cotidiene este floare la ureche. Mai ales obiecte ascuțite și ascuțite pot, cu toate acestea, lăsați tăieturi sau zgârieturi pe suprafețe. mici tăieturi și zgârieturi pot fi reparate în mod independent, cu puțin efort. În cazul unor reduceri foarte adânci, contactați un laborator specializat.
DE CE CUMPARA
  • calitate excelent / raport preț
  • design de produs
  • materiale rezistente

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate