Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

montat pe perete Baie de top în masiv Nature lemn de tec de Cipi

Cod: CP890
Lei 4.481,71 Lei 5.571,46 -20%
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
montat pe perete Baie de top în masiv Nature din lemn de tec de Cipi.
Top lemn de tec moderne recuperate și tratate cu ceara. Acest tratament lasă o protecție lumină lemnul care poate fi repetată, dacă este necesar, folosind ceara sau ulei ceara cipi. Găurile și imperfecțiunile din lemn de tec sunt dovada naturalețea sus.
Suport de perete paranteze nu sunt prevăzute.
Disponibil în diferite dimensiuni.
Partea de sus a făcut din secțiuni din lemn de tec solide recuperate și unite. Forma rectangulară de sus, cu toate acestea, păstrează evidente toate caracteristicile trunchiului sau rădăcină folosită. Nodurile din lemn și ramuri ale grefei, neregularitățile trunchi și nuanțe de culori, motive unice si irepetabile desena pe fiecare top. Perfect atunci când sunt combinate cu chiuvetă minimă în TheCup de aluminiu emailată.

Sfaturi pentru întreținere
Lemn: curat , cu apa, nu - l inalbitor produse sub formă de praf sau substanțe chimice de curățare. pentru a revigora lemnul, cu o hârtie abrazivă medie de lustruire (150 gr) suprafata si trece apoi un strat de ceară sau ulei de tec. Toate produsele din lemn din catalog sunt realizate din lemn masiv, asa ca nu se tem de nici un fel de abraziune.
DE CE CUMPARA
  • calitate excelent / raport preț
  • design de produs
  • materiale rezistente

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate