Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

baie montat pe perete în stare solidă Cipi practic Burma Teak

Cod: CP880PRA-T
Lei 9.754,29 Lei 12.119,99 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
120x50x53 cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
baie montat pe perete în stare solidă Cipi practic Burma Teak
Mobile Burma tec lemn tratat cu ceară de protecție naturală prețios. Marele sertar cu un divizor intern practic caracterizează partea joasă a dulapului. Clapeta care permit accesul la chiuvetă sub și în sertarul de jos mare, împreună cu două compartimente practice caracterizează acest top.
Gaura pentru scurgere / robinet se poate face confortabil „în munca“, cu un burghiu normal. Sistemul practic de montare pe perete este prevăzut cu telefonul mobil.

Burma Teak este o recuperare de lemn masiv, de înaltă calitate. Este una dintre singurele specii de lemn din lume, pentru a nu au contraindicații pentru contactul cu apa si ignifugare. Pentru a aprecia mai bine valoarea estetică a acestui lemn pretios, tec Burma este lăsată la natural și supus doar o ușoară epilare cu ceară.
După șase luni, puteți alege dacă să aplicați din nou stratul de ceară sau lasa tec cu mutatii sale naturale.

Știind că acest mobilier nu este un mod temporar, dar care vă va însoți pentru viață este un sentiment de nepretuit! Căldura și solidității tec combinate cu un design și funcționalitate imediat evident contemporane face această colecție o platformă perfectă pentru a construi noua baie pentru viață.
Conceput și proiectat în întregime de la Bologna arhitect Giulia Manfredini, aceste obiecte dezvăluie noi forme și volume, sunt spații valoroase și funcționale de stocare, ajutându-ne să vină în fiecare zi pentru a trăi mai confortabil obiceiurile noastre, și, desigur, amestec cu ușurință unul cu celălalt complement afinitatea programului Cipi.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate