Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Ladder conduce prosoape de baie din lemn de tec naturale Bibo Tech cipi

Cod: CP350-BI-0C
Lei 2.836,81 Lei 3.525,11 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
40x180 cm; rafturi 30x35 cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
Ladder conduce prosoape de baie din lemn de tec naturale Bibo Tech cipi
Ladder prosoape cerată din lemn de tec natural.
Complet cu 3 rafturi de economisire de reînchidere și cuiere din oțel inoxidabil placat cu crom. Nu este nevoie de montare pe perete.
Disponibil în versiunea naturală „esență“.

Burma Teak este o recuperare de lemn masiv, de înaltă calitate. Este una dintre singurele specii de lemn din lume, pentru a nu au contraindicații pentru contactul cu apa si ignifugare. Pentru a aprecia mai bine valoarea estetică a acestui lemn pretios, tec Burma este lăsată la natural și supus doar o ușoară epilare cu ceară.
După șase luni, puteți alege dacă să aplicați din nou stratul de ceară sau lasa tec cu mutatii sale naturale.

Știind că acest mobilier nu este un mod temporar, dar care vă va însoți pentru viață este un sentiment de nepretuit! Căldura și solidității tec combinate cu un design și funcționalitate imediat evident contemporane face această colecție o platformă perfectă pentru a construi noua baie pentru viață.
Obiectele pe care le găsesc noi forme și volume, sunt spații valoroase și funcționale de stocare, ajutându - ne să vină în fiecare zi pentru a trăi mai confortabil obiceiurile noastre, și, desigur, amestec cu ușurință cu orice alt complement al programului Affinity Cipi.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate