Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

dulap oglindă de perete din lemn de tec Pure de Cipi

Cod: CP601CAB
Lei 11.548,80 Lei 14.353,18 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
160x60x15 cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
dulap oglindă de perete din lemn de tec Pure de Cipi
Oglinda cu rama si structura din pretioasa Burma tec este, de asemenea, un container fabulos. Deschide usa / oglinda apar 4 rafturi si 4 sertare.
Perfect pentru produse cosmetice și medicamente, pentru produse de igienă sau pentru bijuterii. Cauta cazare nu numai în baie, dar poate fi utilizat în dormitor, în camera de zi sau în sala!
Se livrează cu suporturi pentru montare și instrucțiunile anexate cu șuruburi și pentru asamblare fisher.

Burma Teak este o recuperare de lemn masiv, de înaltă calitate. Este una dintre singurele specii de lemn din lume, pentru a nu au contraindicații pentru contactul cu apa si ignifugare. Pentru a aprecia mai bine valoarea estetică a acestui lemn pretios, tec Burma este lăsată la natural și supus doar o ușoară epilare cu ceară.
După șase luni, puteți alege dacă să aplicați din nou stratul de ceară sau lasa tec cu mutatii sale naturale.

Știind că acest mobilier nu este un mod temporar, dar care vă va însoți pentru viață este un sentiment de nepretuit! Căldura și solidității tec combinate cu un design și funcționalitate imediat evident contemporane face această colecție o platformă perfectă pentru a construi noua baie pentru viață.
Obiectele pe care le găsesc noi forme și volume, sunt spații valoroase și funcționale de stocare, ajutându - ne să vină în fiecare zi pentru a trăi cu mai mult confort abitudinii noastre, și, desigur, amestec cu ușurință cu orice alt complement al programului Affinity Cipi.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate