PRODUSE REDUSE CU PÂNĂ LA 50%
client service +39 0541.623760
Cos


PROMOTION NOVEMBER DECEMBER 2018


Căutare avansată

Când conexiunea normală a radiatoarelor și termorredi sistemul hidraulic nu este posibilă, o soluție eficientă și montarea ar putea fi utilizarea de prosop electric . Acestea, de fapt, se dovedește a fi o alternativa excelenta la radiatoare tradiționale, deoarece acestea sunt conectate la sistemul electric al casei, fără probleme suplimentare.

Caracteristica principală a unui prosop electric este de a încălzi mediul înconjurător într - un mod uniform și continuu prin iradiere. Mai mare camera pe care doriți să se încălzească, cu atât mai mare trebuie să fie dimensiunea acestor piese de mobilier.

Prosop de baie creat cu scopul în primul rând pentru a încălzi prosoape, halate și orice alte detalii relevante. Ieși din duș și să aibă la îndemână o cârpă caldă, în care să-și încheie este, fără îndoială, un sentiment magnific, care este relaxarea totala.

Diferențele dintre prosop radiator hidraulic și electric

Dar ceea ce - l diferențiază de instalator prosop electric? Prima poate fi activat în orice moment, în funcție de nevoile pur și simplu prin pornirea priza electrică. Al doilea este conectat la sistemul de încălzire și astfel se activează exact ca un radiator. Desigur , în baie au un prosop electric în acest sens este mult mai convenabil și practic , deoarece este independentă în raport cu sistemul hidraulic în ansamblu. În alegerea finală amintesc de a alege un prosop încălzit electric cu termostat pentru reglarea temperaturii și asigură o economie de energie. Un design simplu , dar eficient, o caracteristică unică , care vă poate da de fiecare dată când o baie caldă și relaxantă, o piesă de mobilier pentru a umple golul lăsat de pereții reci. Iată cum aceste prosop electric interesant dezvaluie adevarata natura lor, instrumente și sortate născut pentru a încălzi spațiile interioare mai intime ale casei.
Ce veți găsi în catalogul nostru? produse de calitate design realizate în Italia, termorredi electrice realizate cu materiale durabile și de durată lungă. Prețurile sunt accesibile și competitive ca niciodată în magazinul nostru online și suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere de mobilier pentru baie.