Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Radiator modern din oțel hidraulic fabricat în Italia Blanca

Cod: BLANCA
Lei 600,04 Lei 930,06 -35%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
oțel
Timpii de livrare
Gata pentru livrare
Viadurini
Radiator de design hidraulic realizat în Italia Blanca - Viadurini exclusivist
CUM SĂ ALEGEȚI TERMOARREDO ÎN LUMINĂ LA DIMENSIUNILE CAMEREI
MASINI PATRU * PUTERE NECESARĂ (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W.

* datele au fost prelucrate având în vedere o înălțime a camerei de 2,70 m.
** Datele furnizate sunt pur teoretice și variază în funcție de caracteristicile de construcție și de mediu ale clădirii. Pentru informații, contactați-vă tehnicianul.
Blanca este radiatorul hidraulic din oțel vopsit din oțel, proiectat să încălzească eficient baia, fără a neglija aspectul estetic și decorativ. Eficiența este garantată de o realizare artizanală realizată în întregime în Italia, în conformitate cu standarde precise și stricte de calitate.
Puteți cumpăra modelul Blanca exclusiv pe Viadurini. Produsul este gata de livrare și va fi la domiciliu în câteva zile.
Are un design modern și versatil, perfect pentru decorarea oricărui tip de mediu și stil.

Blanca este disponibilă în diferite dimensiuni, dimensiuni și culori. De asemenea, o puteți personaliza, oferindu-ne codul RAL al gradientului pe care îl preferați. Pentru mai multe informații sau citate, scrieți clienti@viadurini.it.

NB: Toate modelele de design pot fi instalate pe sistemele existente fără perete sau instalații sanitare, radiatoarele încălzite vor folosi aceleași interacțiuni care sunt deja prezente în casa dvs., deoarece acestea sunt personalizabile.
Valvele și dinții NU sunt incluse în preț. Dacă doriți să le cumpărați, scrieți la clienti@viadurini.it.

Pentru a menține produsul în cele mai bune condiții de-a lungul timpului, este recomandabil să instalați toate supapele termostatice cu teflon (și dopul de aerisire) la momentul instalării și nu cu cânepă.
(Instrucțiuni incluse în ambalaj).

Ultimele produse vizualizate