Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

accesorii de duș, Derivații și Baterii termostatice

Dușul este un moment intim de relaxare; un imbratisarea pentru corpul nostru și mintea noastră. Din acest motiv, jetul de apă, iar temperatura ei sunt de o importanță capitală, iar scopul mixer pentru duș este doar asta.

Capul de duș poate fi clasic, cu robinete două butoane sau cu mixer termostatic. Mixerul, în special, provine din necesitatea de a rezolva problema temperaturii apei, atunci când ia un duș. De fapt, ridicând doar butonul rotativ începe jetul de apă și ne poziționa direct pe poziția centrală prin rotirea butonului în raport cu partea fixă ​​pe perete și astfel încât jetul de apă distribuită va avea o temperatură medie caldă sau fierbinte.

Cele „Mixerele termostatice“ au funcția de reglare a temperaturii între apă rece și într-o manieră automată și apă caldă constantă, permite economisirea de spațiu și de a da un mediu aspect simplu și elegant.

În interiorul secțiunii de baie puteți găsi , de asemenea , dușurile cabină de duș de designer ultra foarte plin de farmec , cu cromoterapie , care oferă o cascadă în efect de ploaie tropicală și muzică de zbor! Disponibil, de asemenea, colorate. Bossini, Ideal Standard, Viadurini Collection duș, Remer, Paini, ERCOS și Mariani sunt cele mai bune pentru branduri mobilier de baie!

În magazinul nostru online, puteți găsi o singură pârghie mixer, built-in și de auto-curățare, coloane de duș podea sau panou de culoare .. Pe scurt, puteți găsi totul! Calitate și design vin împreună pentru a vă oferi plăcerea unui duș wraparound.

Găsiți design completează baia visurilor tale la preturi reduse!