Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mixere și robinete pentru chiuvete și chiuvete

Eleganța casei depinde de grija de fiecare detaliu.
Robinetele pentru lavoare este una dintre aceste detalii importante pentru a face un mediu și , în special , o baie elegant. Robinetele trebuie alese în funcție de criterii specifice. Aceasta este pentru bucătărie sau mai frecvent la baie, un robinet de designer are întotdeauna farmecul său atunci când este cuplat cu împrejurimile. Deci, trebuie să fie alese în funcție de mediu, utilizarea, calitatea.

O primă distincție între robinetele mixer pentru lavoare și linii termostat. Care sunt diferențele? Modelele mixere monocomandă sunt cele mai frecvent utilizate , deoarece acestea au o „pârghie unică , care permite reglarea jetului de apă (ridicarea sau coborârea manetei) și temperatura (întorcîndu - se spre dreapta sau spre stânga). În timp ce robinetele termostatice, în special potrivite pentru dușuri și căzi de baie, sunt echipate cu un termostat care vă permite să reglați și să mențină temperatura constantă a apei.

În această secțiune puteți găsi cele mai bune modele de robinete pentru lavoare și stîlp de mărci importante ale făcute în Italia ca Remer, Ideal Standard , Paini, ERCOS, DMP Electronics și brand -ul nostru Viadurini Taps Collection.
În bucătărie, în cazul în care sunt necesare produse practice precum și de design, puteți opta pentru un robinet cu duș mână pentru a menține curat, cu mare usurinta.

Un robinet bun trebuie să aibă o destul de robust. Datorită unui finisaj excelent, robinetele pentru lavoare pe care le oferim în magazinul nostru on-line, nu se tem de zgârieturi în ambele modele de crom, atat in modele albe.

Puteți găsi sprijin de la robinete, prin cascadă de perete, de toate formele și dimensiunile .. alegerea este a ta! Selectați robinetul în funcție de mărimea și materialul dvs. chiuveta . Fie că este vorba de metal, ceramică, lemn , rasina, piatra in mai multe variante de marmura, bazalt, onix, piatra de râu, vom găsi robinetul de proiectare la chiuveta de visele tale!