Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Derivații și robineți Electronică

Obosit de la robinet tradiționale de obicei consumate de timp? Dacă sunteți, trebuie să luați o privire la numeroasele propuneri pentru robinete de proiectare electronice propuse în magazinul nostru on - line!

De ce să alegeți un robinet electronic? Simplu: combină designul și funcționalitatea prin crearea unui inovatoare, practice și elegant. Ultima piesă de clasă pentru mediul de acasă.

Dacă vi sa spus că studiile recente au testat acțiunea unică a se spăla pe mâini cu un robinet tradițional folosește de obicei mai mic de 6 litri de apă ar crede?

Ai fi împins cu siguranță accelera acțiunea. Cu toate acestea, datorită tehnologiei de robinete electronice, vă puteți spăla pe mâini foarte încet. Acest lucru se datorează faptului că sistemul de economisire a apei creat de senzori extrem de precise se va deschide apa numai atunci când este necesar. Și pentru a face acest lucru, el doar fluturat mâna, la fel de simplu ca un salut. Deci, tu nu mânji măcar montarea electronică, care va stralucitoare întotdeauna.

Aceleași studii au constatat că spălarea mâinilor cu un robinet electronic , durează doar 1 litru de apă! Ben 5 litri de apă salvat.

Ia un moment pentru a compara diferitele caracteristici tehnice care oferă robinete electronice în online , magazinul nostru de cele mai bune branduri cum ar Paini și Dmp Elettronics și alege în funcție de mărimea și tipul de chiuvetă și utilizarea de către dumneavoastră că va trebui să facă design care iti place cel mai bine.

Dacă aveți îndoieli sau nelămuriri ne puteți contacta fără obligații, vom fi bucuroși să vă ajute în alegerea design-ul robinet electronic.
 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri