Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Robinete și Robinete Electronice - Fotocelule fabricate în Italia

Robinete electrice cu design funcțional și stil modern sau clasic, cu sistem integrat de economisire a apei.

Ești obosit de robinetul tău tradițional consumat de timp? Dacă da, vă sfătuim să aruncați o privire la numeroasele propuneri de robinete de design electronic propuse în magazinul nostru online! De ce să alegi un robinet electronic? Simplu: combină designul și funcționalitatea, creând un produs inovator, practic și rafinat. Ultima piesă de clasă pentru mediul de acasă.

Puteți găsi robinete electrice care, datorită senzorului sau fotocellului, permit o utilizare mai economică a apei și un design mai modern.

Dacă v-ar spune că studiile recente au testat că acțiunea unică de spălare a mâinilor cu un robinet tradițional folosește în general 6 litri de apă, ați crede?
Cu siguranță ai fi condus să accelerezi acțiunea. Cu toate acestea, datorită tehnologiei electronice de robinet, puteți spăla mâinile cu calm extrem. Acest lucru se datorează faptului că sistemul de economisire a apei creat de senzori foarte precise va deschide apa numai atunci când este necesar. Și pentru a face acest lucru, doar un gest cu mâna, la fel de simplu ca un salut. Deci nici nu trebuie să murdăriți robinetele electronice care vor rămâne întotdeauna luminoase. Aceleași studii au descoperit că spălarea mâinilor cu un robinet electronic necesită doar 1 litru de apă! Economisiți 5 litri de apă.

Dacă aveți îndoieli sau nelămuriri ne puteți contacta fără obligație, vă vom ajuta cu plăcere în alegerea robinetului dvs. de design electronic.