Made in Italy

Buna ziua Dmp 100 robinet electronic inteligent cu baterie

  • Made in Italy
  • Cod: HELLO100
Lei 2.670,07
Măsuri Înălțime 270 mm x 195 mm butoi
Timpii de livrare 4/6 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Baterie electronică inteligentă Dmp Hello 100, care funcționează cu baterii
Hello 100 este o nouă invenție surprinzătoare, este primul aparat din bucătărie, cel de care aveți cea mai mare nevoie. Poate nu te-ai gândit niciodată la asta, dar unealta pe care o folosești cel mai mult în bucătărie este robinetul
Hello 100 este robinetul electronic prin excelență, se naște din fuziunea dintre tradiția creativă italiană și capacitatea inovatoare, care a fost întotdeauna cunoscută și apreciată în întreaga lume pentru stilul său, designul și respectul față de natură, precum și atenția acordată locuinței. siguranța este la locul de muncă.
Datorită Senzorului Dual, prezent pe acest produs fantastic, Hello 100 este un robinet 100% fără atingere, care distribuie apă doar atunci când este nevoie, pentru economii imediate și concrete la factura ta!
Hello 100 vă poate garanta o economie de apă de 50%, datorită managementului său excelent al apei și eficienței sale maxime de distribuire, aducând cu ea frumusețea tehnologiei și eliminând încărcătura de deșeuri de apă inutile - 50%.
Acest produs combină frumusețea electronicelor cu frumusețea mediului. Hello 100 este robinetul inteligent care te înțelege, îți urmărește mișcările, deschizând apa când este nevoie și închizând-o automat când nu mai este nevoie. Îl activezi fără să-l atingi, chiar și cu mâinile ocupate și fără să le umezi, un simplu gest cu mâna este suficient ca salut pentru a face apa să se distribuie, Bună, exact!
Produs de DMP în întregime în Italia, acesta este un produs de înaltă calitate, supus la nenumărate și riguroase teste de control al calității.
Caracterizat prin linii esențiale și decisive, cu unghiuri ascuțite și fără ezitare. Hello 100 interpretează formele tehnologiei moderne aplicate apei într-un stil riguros minimal.
Bună, îți face viața mai ușoară. Se foloseste intuitiv pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa il apropii, datorita Senzorului Dual care iti detecteaza prezenta si raspunde imediat la cererea ta de apa, distribuindu-l doar pentru timpul necesar.
A fost testat pe gesturile tale in bucatarie si este calibrat pentru a va usura fiecare actiune de zi cu zi.Nu necesita intretinere speciala si este asamblat simplu, ca orice robinet.
Hello 100 nu te părăsește niciodată: funcția de urgență asigură deschiderea manuală în caz de pană de curent sau bateriile descărcate.
Produs care combină Designul, funcționalitatea și conștientizarea ecologică!
Hello este disponibilă în diverse finisaje, o colecție de culori în tendințe pentru un design care nu neglijează niciun detaliu, cu baza cromată și duza în culoarea pe care ți-o dorești cel mai mult: de la negru adânc la cel mai pur alb, trecând prin farmec și strălucire. a metalelor. Iar pentru cei care iubesc culorile, o gamă de culori RAL și verde lime special pentru a vă bucura de mediul bucătăriei după propriul gust.
Salut o bijuterie in casa ta, 100% made in Italy. Adu-l in casa ta si alege finisajul care te reprezinta cel mai bine!
DESIGNER: Diego Ferrante

Cum se utilizează:
- Pentru deschidere și închidere, treceți mâna în fața senzorului frontal; dacă este lăsat deschis, Hello100 se închide automat după 3 minute.
- Pentru a deschide, apropiați mâinile sau un recipient de senzorul vertical; închiderea este imediată când pleci. Un gest este suficient și te înțelege din mers.
- Hello gestionează inteligent debitul de apă, activând când te apropii și dezactivând când te îndepărtezi, dar dacă este necesar poate crește și timpul de distribuire: senzorul On-Off permite emiterea unui jet mai lung chiar și în absența ta, gândindu-te la dezactivându-l automat după 3 minute.

Design funcțional
- Linii rafinate si ergonomice
- Intuitivitate și ușurință în utilizare
- Gesturi zilnice facilitate

Economie de apă
- Gestionarea optimizată a apei
- Eficiență maximă de distribuire
- Reducerea consumului de pana la 50%

Economia de consum
- Scăderea cheltuielilor pentru facturi
- Utilizarea minimă a energiei
- Schimbarea bateriei numai la fiecare 3 ani

FUNCȚII:
- Senzor On-Off: Se activează la apropierea lui din față și este util pentru distribuirea apei și pentru umplerea recipientelor
- Senzor Eco-Flow: percepe apropierea de jos și, prin urmare, este ideal pentru spălarea mâinilor sau spălarea obiectelor, fructelor sau legumelor
- Rotire la 360°: Permite libertate deplină de acțiune, cu rotație nelimitată pentru a direcționa jetul și pentru o utilizare ușoară chiar și pentru stângaci
- Mixer de apă (mixer de apă): Reglează temperatura sensibil și treptat, permițând deschiderea manuală în absența energiei

HELLO100 DATE TEHNICE:
- Circuit electronic cu tehnologie DMP Dual Sensor
- Raza de actiune a senzorilor reglabila de la 5 la 25 cm
- Alimentare cu 2 baterii alcaline AA de 1,5 V
- Funcționare de urgență în cazul bateriilor descărcate
- Avertizare baterie descărcată prin LED de pe senzorul frontal
- Autonomia bateriei: 3 ani la o medie de 200 de operatii pe zi
- Corp din alama cromata care contine electronica, baterii si electrovalva
- Microcip programat pentru un control perfect al funcției prin software
- Funcție anti-consum cu bloc de dozare cu deschidere continuă timp de 3 minute
- Rotire totală a cilindrului de 360° pe toate modelele

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
Design 100% italian
Tehnologie 100% italiană
Design 100% intern
Produse 100% testate
Materiale 100% non-toxice
Produse 100% certificate CE și HACCP
100% fabricat in Italia


DMP Electronics este o companie care ține la protecția resurselor de apă , în acest scop toate proiectele sale sunt concepute și dezvoltate cu funcția specifică de a proteja moștenirea ecologică și apărarea sănătății planetei noastre. Prin urmare, s-au gândit la un nou sistem care ar putea contribui substanțial la economisirea consumului de apă, o adevărată sursă de viață și o marfă din ce în ce mai puțin disponibilă în lume. DMP Electronics își dorește să poată oferi pieței soluții infinite pentru economisirea apei, prin produse sigure, eficiente, de încredere, realizate cu pasiune, competență și lucru în echipă.
Prin urmare, DMP Electronics oferă soluții pentru economii de apă concrete, imediate și foarte consistente : cu până la 80% mai puțin decât robinetele manuale obișnuite cu butoane.
Întregul lanț de produse DMP Electronics, de la proiectare la prototipuri, de la construcție la testare, este dezvoltat în întregime în cadrul companiei din Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics emite declarații de conformitate CE, HACCP, DM 174/04 și ACS (standarde sectorului alimentar) pentru toate produsele sale, certificate care pot fi solicitate. În plus, DMP Electronics a implementat Sistemul de Calitate și este o companie certificată UNI EN ISO 9001 din 1999 .

NB: lavoar pentru uz rezidential. Dacă este instalat în medii publice, produsul nu este acoperit de garanție.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter