Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Buna ziua Dmp 100 robinet electronic inteligent cu baterie

Cod: HELLO100
Lei 2.678,40 Lei 3.883,21 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Înălțime 270 mm x 195 mm butoi
Timpii de livrare
4/6 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
Bună ziua Dmp 100 electronic inteligent baterie robinet
Buna ziua 100 este noua inventie surprinzător, este primul aparat în bucătărie, ceea ce ai nevoie de mai mult. Poate nu te-ai gândit, dar instrumentul cel mai des utilizate în bucătărie este pe robinet
Buna ziua 100 este excelența electronică de la robinet valoarea nominală, acesta se naște din fuziunea tradiției italiene creatoare și a capacității inovatoare, cunoscută întotdeauna și apreciate în întreaga lume pentru stil, design și respect pentru natură, în plus față de „concentrarea asupra siguranței în casă și de la locul de muncă.
Datorită senzorului dual, prezentat pe acest produs uimitor, Buna ziua 100 este un 100% fără atingere robinet, care livrează apă numai atunci când este nevoie, pentru economii imediate și concrete cu privire la proiectul de lege!
Buna ziua 100 este capabil să asigure o economie de apă de 50%, datorită managementul apelor sale excelente și la maxim de dozare eficienta, aducand cu ei frumusetea tehnologiei și îndepărtarea sarcinii risipei inutile de apă - 50%.
Acest produs îmbină electronica de frumusețe cu mediu frumos. Buna ziua 100 este robinetul inteligent pe care le include, de mișcările dvs. prin deschiderea de apă atunci când este nevoie și de închidere în mod automat atunci când nu mai este necesar. Activați-l, fără a atinge-l, chiar și atunci când mâinile ude le, și nu, doar un simplu gest cu mâna ca un salut pentru a livra apa, Buna ziua, într-adevăr!
Produs de DMP în întregime în Italia, acesta este un produs de înaltă calitate, supuse la numeroase teste riguroase și de control al calității.
Cu linii curate și a decis, de margini, și fără întârziere. Buna ziua 100 interpretează forme de stil minimalist strict al tehnologiei moderne aplicate apei.
Bună viața mai ușoară. Acesta utilizează o interfață intuitivă, deoarece nu trebuie să faceți este să se apropie, datorită senzorului dual care detectează prezența dumneavoastră și imediat răspunde la cererea de apă, erogandola numai atâta timp cât este necesar.
Acesta este testat pe gesturi în bucătărie și este calibrat pentru a facilita fiecare acțiune de zi cu zi, nu necesită întreținere specială și este instalat foarte simplu, ca orice robinet.
Buna ziua 100 nu te lasă niciodată: operațiune de urgență vă asigură deschiderea manuală în lipsa de energie și, în cazul bateriilor plate.
Produs care îmbină design în sine, funcționalitate și conștientizare ecologică!
Buna ziua este disponibil în mai multe finisaje, o colecție de modă pentru un design full-color, care nu trece cu vederea nici un detaliu, cu baza cromata și baril, în culoarea dorită: de la negru profund la alb pur, prin farmecul și luciu metal. Iar pentru cei care iubesc culorile, o gamă de culori RAL și verde speciale de var pentru a trăi pentru a gusta bucătărie.
Buna ziua o bijuterie în casa ta, 100% made in Italy. Ia-l în casa ta și alege finisajul care te reprezintă!
DESIGNER: Diego Ferrante

Cum să utilizați:
- Pentru a deschide și închide, trecându-și mâna în fața senzorului din față; Dacă sunt lăsate deschise, Hello100 se închide automat după trei minute.
- Pentru a deschide, puneți mâinile sau un recipient pentru senzor vertical; închiderea imediată este atunci când plecați. Cu un film și ați înțeles zbor.
- Bună gestionează inteligent fluxul de apă, și devine activ atunci când vă apropiați și stinge atunci când mers pe jos, dar, dacă este necesar, poate crește, de asemenea, timpul de livrare: senzorul On-Off permite eliberarea unei mai exprimate, chiar și în dvs. absență, gândire dezactivează automat după trei minute.

design funcțional
- rafinate, linii ergonomice
- intuitiv și ușor de utilizat
- Gesturi de zi cu zi a facilitat

de economisire a apei
- managementul optimizat al apei
- Eficiență maximă de livrare
- Reducerea consumului de până la 50%

economia de combustibil
- facturi de cheltuieli Micșorați
- utilizarea de energie minimă
- Inlocuiti bateriile numai o dată la trei ani

CARACTERISTICI:
- On-Off Senzor: Este activat atunci când partea din față și abordarea este utilă pentru livrarea apei și pentru umplere a containerelor
- Eco-senzor de debit: Senses se apropie de jos, făcându - l ideal pentru spălarea mâinilor sau a spăla obiecte, fructe sau legume
- 360 ° Rotație: permite o libertate deplină de acțiune, cu rotație nelimitată pentru dirijarea jetului și pentru un ușor de utilizat chiar și pentru stângaci
- Mixer apa (apa de amestec): Se reglează temperatura atât de sensibile și progresivă care permite deschiderea manuală în absența energiei

HELLO100 TEHNICE:
- un circuit electronic cu DMP Tehnologie dual senzor
- Gama de senzori reglabile de la 5 la 25 cm
- Alimentare cu 2 alcaline de 1,5 V Mărime AA
- operațiune de urgență în caz de baterii plate
- baterii Notice descărcate prin intermediul LED-uri de pe senzorul din față
- Autonomia bateriilor: 3 ani la o medie de 200 de activări pe zi
- cromat corp din alamă care conține componente electronice, baterii și ventil electromagnetic
- Microchip programat pentru un control perfect de funcții software
- anti-consum bloc funcțional cu orificiu de distribuție continuă timp de 3 minute
- Total 360 ° rotație a tijei pe toate modelele

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate