Made in Italy

Buna ziua Dmp 200 Electronic Design inteligent baterie robinet

  • Made in Italy
  • Cod: HELLO200
Lei 2.674,48
Măsuri Înălțime 270 mm x 195 mm butoi
Timpii de livrare 4/6 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Dmp Hello 200 baterie electronică de design inteligent baterie
Hello 200 este o nouă invenție surprinzătoare, este primul aparat din bucătărie, cel de care ai nevoie cel mai mult. Poate că nu v-ați gândit niciodată, dar instrumentul pe care îl folosiți cel mai mult în bucătărie este robinetul
Hello 200 este bateria electronică prin excelență, se naște din fuziunea dintre tradiția creativă italiană și capacitatea inovatoare, întotdeauna cunoscută și apreciată în întreaga lume pentru stil, design și respect pentru natură, precum și atenție la siguranța acasă. este la munca.
Datorită senzorului dublu, prezent pe acest produs fantastic, Hello 200 este un robinet 100% fără atingere, care livrează apă numai atunci când este nevoie, pentru economii imediate și concrete la factură!
Hello 200 vă poate garanta o economie de apă de 50%, datorită managementului excelent al apei și eficienței sale maxime de distribuire, aducând cu sine frumusețea tehnologiei și eliminând încărcătura deșeurilor de apă inutile - 50%.
În acest produs, frumusețea electronice se amestecă cu frumusețea mediului. Hello 200 este robinetul inteligent care te înțelege, îți urmărește mișcările deschizând apa când este nevoie și închizându-l automat când nu mai este nevoie. O activezi fără să o atingi, chiar și cu mâinile ocupate și fără a le uda, doar un simplu gest cu mâna ca un salut pentru a face apa să dispară, Bună, de fapt!
Fabricat de DMP în întregime în Italia, acesta este un produs de înaltă calitate, supus unor nenumărate și riguroase teste de control al calității.
Caracterizat prin linii moi și fluide, cu curbe sinuoase și atemporale. Hello 200 atrage ușor apa viitorului într-un ideal de forme de perfecțiune absolută. Cu glamour!
Bună ziua îți face viața mai ușoară. Este folosit intuitiv pentru că tot ce trebuie să faceți este să vă apropiați, datorită senzorului dual care vă detectează prezența și răspunde imediat la solicitarea dvs. de apă, distribuind-o doar pentru timpul necesar.
Este testat pe gesturile tale în bucătărie și este calibrat pentru a facilita fiecare acțiune zilnică, nu necesită o întreținere specială și este montat pur și simplu, ca orice robinet.
Hello 200 nu te părăsește niciodată: operația de urgență asigură deschiderea manuală în absența energiei și în cazul bateriilor descărcate.
Produs care îmbină designul, funcționalitatea și conștientizarea ecologică!
Hello este disponibil în diverse finisaje, o colecție de culori la modă pentru un design care nu neglijează niciun detaliu, cu baza cromată și butoiul în culoarea dorită: de la negru intens la albul cel mai pur, trecând prin farmec și strălucire. a metalelor. Iar pentru cei care iubesc culorile, o gamă de culori RAL și verde lime special pentru a trăi mediul bucătăriei după propriul gust.
Salut 200 o bijuterie în casa ta, 100% fabricată în Italia. Adu-l în casa ta și alege finisajul care te reprezintă cel mai bine!
PROIECTATOR: Diego Ferrante

Mod de utilizare:
- Pentru a deschide și a închide, treceți mâna în fața senzorului frontal; dacă este lăsat deschis, Hello 200 se închide automat după 3 minute.
- Pentru a deschide, aduceți mâinile sau un recipient aproape de senzorul vertical; închiderea este imediată când plecați. Doar un gest și el te înțelege din mers.
- Hello 200 gestionează inteligent fluxul de apă, activând când vă apropiați și dezactivând când vă îndepărtați, dar, dacă este necesar, poate crește și timpul de livrare: senzorul On-Off permite emisia unui jet mai lung chiar și în absența dvs., gândind de dezactivare automată după 3 minute.

Design funcțional
- Linii rafinate și ergonomice
- Intuitivitate și simplitate de utilizare
- Gesturi zilnice facilitate

Economisirea apei
- Management optimizat al apei
- Eficiență maximă de distribuire
- Reducerea consumului de până la 50%

Economia consumului
- Scăderea cheltuielilor pentru facturi
- Utilizarea minimă a energiei
- Schimbarea bateriei doar la fiecare 3 ani

FUNCȚII:
- Senzor On-Off: Este activat la apropierea frontală și este util pentru distribuirea apei și pentru umplerea recipientelor
- Senzor Eco-Flow: Simte abordarea de jos și, prin urmare, este ideal pentru spălarea mâinilor sau spălarea obiectelor, fructelor sau legumelor
- Rotație 360 °: Permite deplină libertate de acțiune, cu rotație nelimitată pentru a direcționa jetul și pentru o utilizare ușoară chiar și pentru stângaci
- Mixer de apă (mixer de apă): Reglează temperatura într-un mod sensibil și gradat, permițând deschiderea manuală în absența energiei

DATE TEHNICE HELLO 200:
- Circuit electronic cu tehnologie DMP Dual Sensor
- Domeniul de acțiune al senzorilor reglabil de la 5 la 25 cm
- Alimentat cu 2 baterii alcaline de 1,5 V dimensiune AA
- Operare de urgență în cazul bateriilor descărcate
- Avertizare baterie descărcată prin LED pe senzorul frontal
- Autonomie a bateriei: 3 ani la o medie de 200 de activări pe zi
- Corp din alamă cromată care conține electronice, baterii și electrovalvă
- Microchip programat pentru controlul perfect al funcțiilor prin intermediul software-ului
- Funcție anti-consum cu oprire continuă de deschidere timp de 3 minute
- Rotirea totală a butoiului la 360 ° pe toate modelele

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
Design 100% italian
Tehnologie 100% italiană
Design 100% intern
Produse 100% testate
100% materiale netoxice
Produse certificate 100% CE și HACCP
100% fabricat în Italia


DMP Electronics este o companie care se preocupă de protecția resurselor de apă , în acest scop toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică de a proteja patrimoniul ecologic și de a apăra sănătatea planetei noastre. Prin urmare, s-au gândit la un nou sistem care ar putea contribui substanțial la economisirea consumului de apă, o adevărată sursă de viață și un bun din ce în ce mai puțin disponibil în lume. DMP Electronics dorește să poată oferi pieței soluții infinite pentru economisirea apei, prin produse sigure, eficiente, fiabile, realizate cu pasiune, competență și muncă în echipă.
Prin urmare, DMP Electronics oferă soluții pentru economii de apă concrete, imediate și foarte consistente: cu până la 80% mai puțin decât robinetele manuale obișnuite cu butoane.
Întregul lanț de aprovizionare al produselor DMP Electronics, de la proiectare la prototipuri, de la construcție la teste, este în întregime dezvoltat în cadrul companiei din Italia și acest lucru este sinonim cu o fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics emite pentru toate produsele sale Declarațiile de conformitate CE, HACCP, DM 174/04 și ACS (standarde din sectorul alimentar), certificate care pot fi solicitate. Mai mult, DMP Electronics a implementat sistemul de calitate și este o companie certificată UNI EN ISO 9001 din 1999.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter