Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Lavoar electronic de la robinet alimentat transformator Billomix Dmp

Cod: BILLOMIX-PLUS-115
Lei 2.193,58 Lei 3.182,41 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Inaltime 210 mm x 115 mm x tijă Greutate 2,2 kg
Timpii de livrare
4/6 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
Lavoar electronic de la robinet alimentat transformator Billomix Dmp
Billomix este o bijuterie tehnologică reală, un nou concept de la robinet electronice țeavă lungă, simplu de utilizat, de încredere în funcție și minimă în formă.
Un butoi robinet fix, care este surprinzător pentru linia sa, în același timp robust și rafinat.
Esențialitatea Billomix se traduce printr-un sentiment de lejeritate, eleganță, simplitate, ceea ce conferă o valoare adăugată pentru mediu, devenind o parte integrantă a decorului.
Cu moderne de atingere, minimalist, Billomix combină detaliile de design, un grad ridicat de tehnologie avansată, care se manifesta prin marea simplitatea utilizării sale.
Billomix este un butoi fix electronic de crom supapă adecvată pentru orice tip de utilitate publică: comunitate, cazare, magazine, restaurante. Prezența sa este discret, curent și, în același timp, cunoscute și ușor de recunoscut, cu tija curbată și alungită, care însoțește fluxul bine reglementat de apă.
Se caracterizează printr-un corp din alamă cromată construite cu criterii speciale-vandal, complet cu senzori fotocelula DMP din anti-zero și materiale anti-scară.
Billomix este complet cu un mixer, încorporat în acesta. Particularitatile acest robinet este abilitatea de a ajusta raza de acțiune, și anume pentru a regla sensibilitatea senzorilor care acționează pe partea din spate a robinet printr-o mini-șurubelniță, furnizate.
Acest robinet este alimentat printr-un transformator de siguranță 230Vac - 5VDC.
Billomix este realizat în întregime în Italia, și are mai multe avantaje: Acesta garantează o igienă ridicată și bunăstarea, ușor de utilizat, de asemenea, funcționarea sa este determinată să fotoelemente, asigurându-se astfel o economie de apă de până la% anilor 80.
Billomix are un design unic și rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate pe care îl fac potrivit pentru toate tipurile de decor.
De asemenea, vă aduce o notă de tehnologie, design și calitate în mediul pe care o preferați!

caracteristici:
- Sursa de alimentare: Transformator de siguranță 230Vac - 5VDC.
- Baterie încorporată
- Fixed Barrel
- Senzori DMP fotocelula, realizat din material rezistent la zgârieturi și anti
- circuit electronic complet resined etanș integral
- Chrome din alama, construite cu criterii specifice vandal
- Kit de montare din inox
- ajustarea externă a intervalului. Ajustați sensibilitatea senzorilor nu a fost niciodată mai ușoară: rândul său, doar robinetul din spate prin intermediul mini-șurubelnița furnizat.
- Microchip programat pentru un control perfect al funcțiilor DMP prin intermediul software-ului
- anti-inundare și funcția anti-Consum: Dispozitivul obturatoare blocuri temporizator DMP priza de apă, după o utilizare continuă de 90 de secunde
- Consumul de apa prin optimizat limitatorul 6 l / min
- Filtru Solenoid particule triplu din oțel inoxidabil
- Robinet de închidere prevăzut cu filtru din oțel inoxidabil anti impurități cu ochiuri de 0,2 mm

Date tehnice:
- Siguranța Transformator 230Vac - 14Vac, IMQ aprobate și realizate în conformitate cu CEI EN 61558-1 / -2-6
- Electronic Circuit 4.5 V construit în conformitate cu standardul CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- electrovalvă V 3
- Protecția pieselor electrice: IP65
- Gama senzori reglabile 10 la 30 cm
- Robinet de închidere cu supape de reținere
- Presiunea apei susținută: 0,4 până la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- robinet electronic Billo Plus
- Furtunuri DMP Deconectare rapidă
- Oprire original robinete DMP
- Kit de montare a
- Manual de utilizare
- Transformator de siguranță DMP

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate