Made in Italy
-15% în căruciorù

Montat pe perete electronic de la robinet este alimentat cu baterii Unomix Dmp

  • Made in Italy
  • Cod: UNOMIX-BT
Lei 2.241,61 Lei 3.249,58 -31%
Timpii de livrare 15 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Robinet electronic de perete Unomix Dmp alimentat cu baterie
Unomix este o adevărată bijuterie tehnologică, un nou concept de robinet electronic montat pe perete, simplu de utilizat, fiabil în funcții și minim în formă. Un robinet care surprinde pentru linia sa în același timp robust și rafinat.
Esențialitatea Unomix se traduce printr-un sentiment de ușurință, rafinament, simplitate, care conferă valoare adăugată contextului, devenind o parte integrantă a mobilierului.
Una pentru toate, robinetul electronic passepartout. De fapt, cu câteva operații simple, vechiul robinet de perete cu buton poate lăsa loc noului, tehnologic Unomix. Conține toate cele mai bune cercetări DMP: ușurința utilizării, apărarea igienei, protecția mediului, economisirea energiei, pentru o utilizare rațională și inteligentă a resurselor de apă.
Prin atingerea sa modernă și esențială, Unomix combină detaliile de design cu un grad ridicat de tehnologie avansată, care se manifestă prin simplitatea mare a utilizării sale.
Unomix este un robinet electronic montat pe perete, potrivit pentru orice tip de utilizare publică: comunitate și industrie. Caracterizat de un corp din alamă cromată construit cu criterii specifice anti-vandal, complet cu senzori de fotocelule DMP din material anti-zgârieturi și anti-calcar.
Unomix este complet cu un mixer, încorporat în acesta, și este alimentat de 2 baterii alcaline de lungă durată de 1,5 V (AA).
Unomix este fabricat în întregime în Italia și are diverse avantaje: garantează un nivel ridicat de igienă și bunăstare, ușor de utilizat și de instalat, în plus funcționarea sa este determinată de o fotocelulară, garantând astfel economii de apă de până la 80%.
Unomix are un design unic și rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate care îl fac potrivit pentru toate tipurile de mobilier.
Acest robinet electronic de perete este disponibil în două dimensiuni diferite.
Aduceți-vă o notă de tehnologie, design și calitate în mediul pe care îl preferați și alegeți modelul care vi se potrivește cel mai bine!

Caracteristici:
- Mixer incorporat
- Alimentare: 2 baterii alcaline 1,5V (AA)
- 2 intrări de 1/2 G.
- Instalare pe coridorul de serviciu
- Senzori fotocelule DMP, fabricate din material anti-zgârieturi și anticalcar
- Circuit electronic complet acoperit cu rășină, cu etanșare etanșă integrată
- Corp din alamă cromată, construit cu criterii specifice antivandale
- Microchip programat pentru controlul perfect al funcțiilor prin intermediul software-ului DMP
- Funcții optimizate pentru o autonomie îndelungată a bateriilor alcaline
- Autonomie a bateriei: 4 ani la o medie de 200 de activări pe zi
- Avertizare baterie descărcată: un LED de pe senzori emite un bliț dublu la fiecare 6 secunde și indică faptul că bateriile au încă aproximativ 3 luni de autonomie.
- Baterii ușor de înlocuit și disponibile. Unul folosește bateriile AA foarte populare, disponibile peste tot. Disponibilitate ușoară, durată maximă.
- Compartiment pentru baterii complet etanș
- Echipat cu un dispozitiv temporizator anti-inundații și anti-consum, care oprește automat ieșirea apei după utilizare continuă timp de 90 de secunde
- Montare pe perete cu grosime de la 1 la 45 mm cu coridor de serviciu intern pentru modelele UnoMix cu mixer. Modelele UnoMix sunt echipate cu un mixer încorporat, un plus pentru cluburi și comunități care necesită mai mult confort.

IMPORTANT:
Modelele UnoMix, de ambele dimensiuni, pot fi instalate numai dacă sistemul are o zonă tehnică specifică sau un coridor de serviciu intern. Urmați cu atenție instrucțiunile din desen.
Este recomandabil să lăsați zona tehnică la o lățime minimă de 50 cm pentru a permite orice operațiune de întreținere și la minimum 27 cm de fundul chiuvetei.

Date tehnice:
- Baterii alcaline AA de 1,5 V
- Circuit electronic de 3 V, construit în conformitate cu standardul CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- electrovalvă de 2 V
- Gradul de protecție a pieselor electrice: IP65
- Senzori de acțiune reglabili de la 8 la 35 cm
- Opriți robinetele cu supape anti-retur
- Presiunea apei suportată: de la 0,4 la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- Robinet electronic Uno
- Furtunuri flexibile DMP cu cuplare rapidă
- Roboti de oprire DMP originale
- Set de fixare
- Manual de instructiuni
- Suport baterie cu set de 2 baterii alcaline

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
Design 100% italian
Tehnologie 100% italiană
Design 100% intern
Produse 100% testate
100% materiale netoxice
Produse certificate 100% CE și HACCP
100% fabricat în Italia


DMP Electronics este o companie care se preocupă de protecția resurselor de apă , în acest scop toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică de a proteja patrimoniul ecologic și de a apăra sănătatea planetei noastre. Prin urmare, s-au gândit la un nou sistem care ar putea contribui substanțial la economisirea consumului de apă, o adevărată sursă de viață și un bun din ce în ce mai puțin disponibil în lume. DMP Electronics dorește să poată oferi pieței soluții infinite pentru economisirea apei, prin produse sigure, eficiente, fiabile, realizate cu pasiune, competență și muncă în echipă.
Prin urmare, DMP Electronics oferă soluții pentru economii de apă concrete, imediate și foarte consistente: cu până la 80% mai puțin decât robinetele manuale obișnuite cu butoane.
Întregul lanț de aprovizionare al produselor DMP Electronics, de la proiectare la prototipuri, de la construcție la teste, este în întregime dezvoltat în cadrul companiei din Italia și acest lucru este sinonim cu o fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics emite pentru toate produsele sale Declarațiile de conformitate CE, HACCP, DM 174/04 și ACS (standarde din sectorul alimentar), certificate care pot fi solicitate. Mai mult, DMP Electronics a implementat sistemul de calitate și este o companie certificată UNI EN ISO 9001 din 1999.
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linii telefonice)
  • De luni până vineri 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.ro
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Preturile afisate includ TVA