Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Montat pe perete electronic de la robinet este alimentat cu baterii Unomix Dmp

Cod: UNOMIX-BT
Lei 2.241,61 Lei 3.249,58 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
Montat pe perete electronic de la robinet este alimentat cu baterii Unomix Dmp
Unomix este o adevărată bijuterie tehnologică, un nou concept de perete electronic de la robinet, simplu de utilizat, de încredere în funcție și minimă în formă. Un robinet este surprinzător pentru linia sa, în același timp robust și rafinat.
Esențialitatea Unomix se traduce printr-un sentiment de lejeritate, eleganță, simplitate, ceea ce conferă o valoare adăugată pentru mediu, devenind o parte integrantă a decorului.
Unul pentru toți, adică robinetul electronic mat. Cu câțiva pași simpli, de fapt, butonul vechi de perete de la robinet va da apoi drumul spre noi, tehnologice, Unomix. În interior veți găsi toate cele mai bune de căutare DMP: ușurința în utilizare, apărare igienă, protecția mediului, economisirea de energie, pentru o utilizare rațională și inteligentă a resurselor de apă.
Cu moderne de atingere, minimalist, Unomix combină detaliile de design, un grad ridicat de tehnologie avansată, care se manifesta prin marea simplitatea utilizării sale.
Unomix este un robinet cromat electronic de perete potrivit pentru orice tip de utilizare publică: comunitate și industrie. Se caracterizează printr-un corp din alamă cromată construite cu criterii speciale-vandal, complet cu senzori fotocelula DMP din anti-zero și materiale anti-scară.
Unomix este complet cu un mixer, încorporat în acesta, și este alimentat de două alcaline de 1,5 V (AA), echipat cu autonomie lungă.
Unomix este realizat în întregime în Italia, și are mai multe avantaje: Acesta garantează o igienă ridicată și bunăstarea, ușor de utilizat și de instalare, de asemenea, funcționarea sa este determinată să fotoelemente, asigurându-se astfel o economie de apă de până la% anilor 80.
Unomix are un design unic și rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate pe care îl fac potrivit pentru toate tipurile de decor.
Acest robinet de perete electronic este disponibil în două dimensiuni diferite.
De asemenea, vă aduce o notă de tehnologie, design și calitate în mediul pe care o preferați și alegeți modelul cel mai potrivit pentru tine!

caracteristici:
- Baterie încorporată
- Alimentare: 2 alcaline de 1,5 V (AA)
- 2 intrări 1/2 G
- Instalarea coridorului de serviciu
- Senzori DMP fotocelula, realizat din material rezistent la zgârieturi și anti
- circuit electronic complet resined etanș integral
- cromat corp din alamă, construit cu criterii speciale vandal
- Microchip programat pentru un control perfect al funcțiilor DMP prin intermediul software-ului
- funcții îmbunătățite pentru putere de lungă durată decât bateriile alcaline
- Autonomia bateriilor: patru ani de la o medie de 200 de activări pe zi
- Alarma de baterie descărcată: un LED pe senzorul emite un dublu bliț la fiecare șase secunde și observați că bateriile au încă aproximativ trei luni de viață a bateriei.
- Stivele de înlocuire și disponibilitate ușoară. Unul utilizează bateriile pe scară largă stylus, disponibile oriunde. Ușor de disponibilitate, mare de timp.
- Baterie compartiment etanș plin
- Furnizarea de închidere dispozitiv temporizator anti-inundare și anti-consum, care se oprește automat ieșirea de apă, după o utilizare continuă de 90 de secunde
- Fixarea pe perete, cu de la 1 la 45 mm grosime, cu servicii de coridor interior pentru modelele UnoMix cu mixer. Modelele UnoMix vin cu mixer incorporat, un plus pentru localnici și comunitățile care au nevoie in primul rand confort.

IMPORTANT:
Modelele UnoMix, ambele dimensiuni, poate fi instalat numai în cazul în care sistemul este prezent o tehnică specială sau zonă coridor intern de servicii. urmați cu atenție instrucțiunile de desen.
Este recomandabil să se lase o lățime minimă de 50 cm, domeniu tehnic, pentru a permite oricărei operații de întreținere, și cel puțin 27 cm de la fundul bazinului.

Date tehnice:
- baterii alkaline 1.5V AA
- Circuit electronic 3 V, construit în conformitate cu CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- Solenoid 2 V
- Protecția pieselor electrice: IP65
- acțiune reglabil senzori Raza de la 8 la 35 cm
- Robinet de închidere cu supape de reținere
- Presiunea apei susținută: 0,4 până la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- robinet electronic One
- Furtunuri DMP Deconectare rapidă
- Oprire original robinete DMP
- Kit de montare a
- Manual de utilizare
- caz baterie cu un set de 2 baterii alcaline

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate