Made in Italy

robinet electronic alimentat cu baterii fotoelemente Billomix Dmp

  • Made in Italy
  • Cod: BILLOMIX-PLUS-115-BT
Lei 2.191,27
Măsuri Inaltime 210 mm x 115 mm x tijă Greutate 2,1 kg
Timpii de livrare 4/6 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Robinet electronic pentru fotocelule alimentat de la bateria Billomix Dmp
Billomix este o adevărată bijuterie tehnologică, un nou concept de robinet electronic cu gură lungă, simplu de utilizat, fiabil în funcții și minim în formă.
Un robinet cu gură fixă care surprinde pentru linia sa, atât robustă, cât și rafinată.
Esențialitatea Billomix se traduce printr-un sentiment de ușurință, rafinament, simplitate, care conferă valoare adăugată contextului, devenind o parte integrantă a mobilierului.
Prin atingerea sa modernă și esențială, Billomix combină detaliile de design cu un grad ridicat de tehnologie avansată, care se manifestă prin simplitatea mare a utilizării sale.
Billomix este o baterie electronică cu crom fixă, potrivită pentru toate tipurile de uz public: comunități, facilități de cazare, magazine, restaurante. Prezența sa este discretă, actuală și în același timp cunoscută și recunoscută, cu butoiul curbat și alungit care însoțește fluxul de apă bine reglat.
Caracterizat de un corp din alamă cromată construit cu criterii specifice anti-vandal, complet cu senzori de fotocelule DMP din material anti-zgârieturi și anti-calcar.
Billomix este complet cu un mixer, încorporat în acesta. O particularitate a acestui robinet este posibilitatea de a regla intervalul de acțiune, adică reglarea sensibilității senzorilor acționând pe spatele robinetului cu ajutorul unei mini șurubelnițe, furnizate.
Acest robinet este alimentat de 3 baterii alcaline de 1,5 V (AA).
Billomix este fabricat în întregime în Italia și are diferite avantaje: garantează un nivel ridicat de igienă și bunăstare, ușor de utilizat, în plus funcționarea sa este determinată de o fotocelulară, garantând astfel economii de apă de până la 80%.
Billomix are un design unic și rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate care îl fac potrivit pentru toate tipurile de mobilier.
Aduceți-vă o notă de tehnologie, design și calitate în mediul la alegere!

Caracteristici:
- Mixer incorporat
- Alimentare: 3 baterii alcaline 1,5V (AA)
- Butoi fix
- Senzori fotocelule DMP, fabricate din material anti-zgârieturi și anticalcar
- Circuit electronic complet acoperit cu rășină, cu etanșare etanșă integrată
- Corp din alamă cromată construit cu criterii specifice antivandal
- Set de fixare din oțel inoxidabil
- Reglarea externă a gamei de acțiune. Reglarea sensibilității senzorilor nu a fost niciodată mai ușoară: pur și simplu acționați pe spatele robinetului cu ajutorul șurubelniței furnizate.
- Microchip programat pentru controlul perfect al funcțiilor prin intermediul software-ului DMP
- Funcții optimizate pentru o autonomie îndelungată a bateriilor alcaline
- Autonomie a bateriei: 4 ani la o medie de 200 de activări pe zi
- Avertizare baterie descărcată: un LED de pe senzori emite un bliț dublu la fiecare 6 secunde și indică faptul că bateriile au încă aproximativ 3 luni de autonomie.
- Baterii ușor de înlocuit și disponibile. Billo Plus folosește bateriile cu stilou foarte populare, disponibile peste tot. Disponibilitate ușoară, durată maximă.
- Compartiment pentru baterii complet etanș
- Funcție anti-inundații și anti-consum: dispozitivul de temporizare DMP Shut-off blochează ieșirea apei după o utilizare continuă de 90 de secunde
- Consum optimizat de apă prin limitator la 6 l / min
- Electrovană cu filtru triplu anti-impurități din oțel inoxidabil
- Stopuri prevăzute cu filtre anti-impurități din oțel inoxidabil cu plasă de 0,2 mm

Date tehnice:
- Baterii alcaline AA de 1,5 V
- Circuit electronic de 4,5 V construit în conformitate cu standardul CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- electrovalvă de 3 V
- Gradul de protecție a pieselor electrice: IP65
- Senzori de acțiune reglabili de la 10 la 30 cm
- Opriți robinetele cu supape anti-retur
- Presiunea apei suportată: de la 0,4 la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- Robinet electronic Billo Plus
- Furtunuri flexibile DMP cu cuplare rapidă
- Roboti de oprire DMP originale
- Set de fixare
- Manual de instructiuni
- Suport baterie cu set de 3 baterii alcaline

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
Design 100% italian
Tehnologie 100% italiană
Design 100% intern
Produse 100% testate
100% materiale netoxice
Produse certificate 100% CE și HACCP
100% fabricat în Italia


DMP Electronics este o companie care se preocupă de protecția resurselor de apă , în acest scop toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică de a proteja patrimoniul ecologic și de a apăra sănătatea planetei noastre. Prin urmare, s-au gândit la un nou sistem care ar putea contribui substanțial la economisirea consumului de apă, o adevărată sursă de viață și un bun din ce în ce mai puțin disponibil în lume. DMP Electronics dorește să poată oferi pieței soluții infinite pentru economisirea apei, prin produse sigure, eficiente, fiabile, realizate cu pasiune, competență și muncă în echipă.
Prin urmare, DMP Electronics oferă soluții pentru economii de apă concrete, imediate și foarte consistente: cu până la 80% mai puțin decât robinetele manuale obișnuite cu butoane.
Întregul lanț de aprovizionare al produselor DMP Electronics, de la proiectare la prototipuri, de la construcție la teste, este în întregime dezvoltat în cadrul companiei din Italia și acest lucru este sinonim cu o fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics emite pentru toate produsele sale Declarațiile de conformitate CE, HACCP, DM 174/04 și ACS (standarde din sectorul alimentar), certificate care pot fi solicitate. Mai mult, DMP Electronics a implementat sistemul de calitate și este o companie certificată UNI EN ISO 9001 din 1999.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter