Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

robinet electronic baril fix baterie Billotap Dmp

Cod: BILLOTAP-BT-308
Lei 2.544,01 Lei 3.691,19 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Inaltime 211 mm x 115 mm butoi
Timpii de livrare
2/5 zile lucratoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
robinet electronic cu baterie gura de scurgere fixă alimentat Billotap Dmp
Billotap este o bijuterie tehnologică reală, un nou concept de la robinet electronice țeavă lungă, simplu de utilizat, de încredere în funcție și minimă în formă.
Un butoi robinet fix, care este surprinzător pentru linia sa, în același timp robust și rafinat.
Esențialitatea Billotap se traduce printr-un sentiment de lejeritate, eleganță, simplitate, ceea ce conferă o valoare adăugată pentru mediu, devenind o parte integrantă a decorului.
Cu moderne de atingere, minimalist, Billotap combină detaliile de design, un grad ridicat de tehnologie avansată, care se manifesta prin marea simplitatea utilizării sale.
Billotap este un butoi fix electronic de crom supapă adecvată pentru orice tip de utilitate publică: comunitate, cazare, magazine. Prezența sa este discret, curent și, în același timp, cunoscute și ușor de recunoscut, cu tija curbată și alungită, care însoțește fluxul bine reglementat de apă.
Se caracterizează printr-un corp din alamă cromată construite cu criterii speciale-vandal, complet cu senzori fotocelula DMP din anti-zero și materiale anti-scară. În plus, Billotap este echipat cu sistemul DMP INFRARED dovedit: în afara senzori netede, ușor de curățat; în toate tehnologia avansată DMP Electronics.
Billotap este complet cu un mixer sub chiuveta, particularitățile acestei robinet electronic constă în posibilitatea de a fi în măsură să blocheze, după reglarea temperaturii, butonul mixer.
Acest robinet este alimentat de 3 baterii alcaline de 1,5 V Dimensiuni AA.
Billotap este realizat în întregime în Italia, și are mai multe avantaje: Acesta garantează o igienă ridicată și bunăstarea, ușor de utilizat, de asemenea, funcționarea sa este determinată să fotoelemente, asigurându-se astfel o economie de apă de până la% anilor 80.
Billotap are un design unic și rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate pe care îl fac potrivit pentru toate tipurile de decor.
De asemenea, vă aduce o notă de tehnologie, design și calitate în mediul pe care o preferați!

Pentru a primi Billotap cu lungimi de 160 mm sau 185 mm baril ideal pentru medici si chirurgi, care au nevoie de igienă maximă pentru mâini și brațe, cere de stabilire a prețurilor la: clienti@viadurini.it

caracteristici:
- culoare fix tijă crom
- Alimentare: 3 baterii alcaline de 1,5 V (AA)
- Mixer sub-bazin. După reglarea temperaturii, puteți bloca mixer butonul.
- Senzori DMP fotocelula, realizat din material rezistent la zgârieturi și anti-scale. Billotap este echipat cu sistemul DMP INFRARED dovedit: în afara senzori netede, ușor de curățat; în toate tehnologia avansată DMP Electronics.
- circuit electronic complet resined etanș integral
- Chrome din alama, construite cu criterii specifice vandal
- Kit de montare din inox
- Microchip programat pentru un control perfect al funcțiilor DMP prin intermediul software-ului
- funcții îmbunătățite pentru putere de lungă durată decât bateriile alcaline
- Autonomia bateriilor: patru ani de la o medie de 200 de activări pe zi
- Alarma de baterie descărcată: un LED pe senzorul emite un dublu bliț la fiecare șase secunde și observați că bateriile au încă aproximativ trei luni de viață a bateriei.
- Stivele de înlocuire și disponibilitate ușoară. Billotap utilizează bateriile pe scară largă stylus, disponibile oriunde.
- Baterie compartiment etanș plin
- anti-inundare și funcția anti-Consum: Dispozitivul obturatoare blocuri temporizator DMP priza de apă, după o utilizare continuă de 90 de secunde
- Consumul de apa optimizat limitatorul 6 l / min
- Filtru Solenoid particule triplu din oțel inoxidabil
- Robinet de închidere prevăzut cu filtru din oțel inoxidabil anti impurități cu ochiuri de 0,2 mm

Date tehnice:
- baterii alkaline 1.5V AA
- Circuit electronic 4.5 V
- electrovalvă V 3
- Protecția pieselor electrice: IP65
- Gama senzori reglabile 10 la 30 cm
- Robinet de închidere cu supape de reținere
- Presiunea apei susținută: 0,4 până la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- robinet electronic Billo
- Furtunuri DMP Deconectare rapidă
- Oprire original robinete DMP
- Kit de montare a
- Manual de utilizare
- suportul pentru baterii cu un set de 3 baterii alcaline

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate