Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

robinet electronic compact cu baterie Ecomix senzori reglabile

Cod: ECOMIX-PLUS-113-BT
Lei 2.150,38 Lei 3.120,01 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Înălțime 150 mm x 105 mm x Lungime Inaltime trestiei canna148 mm x Greutate 3.1 kg
Timpii de livrare
4/6 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
robinet electronic compact cu baterie Ecomix senzori reglabile
Ecomix este o adevărată bijuterie tehnologică, un nou concept de robinet electronic compact, simplu de utilizat, de încredere în funcție și minimă în formă. Un robinet este surprinzător pentru linia sa, în același timp robust și rafinat. Dar ceea ce face unic este abilitatea de a regla gama de senzori direct de la robinet, folosind un mini șurubelniță, care este furnizat.
Cu moderne de atingere, minimalist, Ecomix combină designul oferă un grad ridicat de tehnologie avansată, care se manifestă attarverso o mare ușurință în utilizare și întreținere.
Caracterizat de un corp din alamă cromată, cu fotocelula senzori DMP realizate din material rezistent la zgârieturi și de dedurizare a apei și mixer complet, de asemenea, acest robinet este alimentat de 3 baterii alcaline de 1,5 V Dimensiune AA si are o raza de reglare direct apăsați.
Ecomix este realizat în întregime în Italia, și are mai multe avantaje: Acesta garantează o igienă ridicată și bunăstarea, ușor de utilizat, de asemenea, funcționarea sa este determinată să fotoelemente, asigurându-se astfel o economie de apă de până la anilor 80%, în plus față de raza de acțiune reglabil direct pe robinet.
Ecomix are un design unic și rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate pe care îl fac potrivit pentru toate tipurile de decor.
Mai ales recomandat pentru alimentație, sănătate și Instituția de cazare.
De asemenea, vă aduce o notă de tehnologie, design și calitate în mediul pe care o preferați!

caracteristici:
- Baterie încorporată
- 3 alcaline de 1,5 V Mărime AA.
- Senzori DMP fotocelula, realizat din material rezistent la zgârieturi și anti
- circuit electronic complet resined etanș integral
- cromat corp din alamă, construit cu criterii speciale vandal
- Kit de montare din inox
- ajustarea externă a intervalului. Ajustați sensibilitatea senzorilor nu a fost niciodată mai ușoară: rândul său, doar robinetul din spate prin intermediul mini-șurubelnița furnizat.
- Microchip programat pentru un control perfect al funcțiilor DMP prin intermediul software-ului
- funcții îmbunătățite pentru putere de lungă durată decât bateriile alcaline
- Autonomia bateriilor: patru ani de la o medie de 200 de activări pe zi
- Alarma de baterie descărcată: un LED pe senzorul emite un dublu bliț la fiecare șase secunde și observați că bateriile au încă aproximativ trei luni de viață a bateriei.
- Stivele de înlocuire și disponibilitate ușoară. Eco Plus utilizează bateriile pe scară largă stylus, disponibile oriunde. Ușor de disponibilitate, durata maxi
- Baterie compartiment etanș plin
- Funcția anti-inundare și anti-consumator. Cronometrul de închidere este un dispozitiv anti-inundare care oprește fluxul de apă, după un minut și jumătate de utilizare continuă. Siguranță maximă în casă.
- Consumul de apa prin optimizat limitatorul 6 l / min.
- Opțional: rezistentă la vandalism aerator
- valva solenoid cu filtru anticalcar triplu
- Robinet de închidere prevăzut cu filtru calcarul din oțel inoxidabil cu ochiuri de 0,2 mm

Date tehnice:
- baterii alkaline 1.5V AA
- Circuit electronic de 4,5 V, construit în conformitate cu CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- electrovalvă V 3
- Protecția pieselor electrice: IP65
- acțiune reglabil senzori Raza de la 8 la 35 cm
- Robinet de închidere cu supape de reținere
- Presiunea apei susținută: 0,4 până la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- robinet Electronic Eco Plus
- Furtunuri DMP Deconectare rapidă
- Oprire original robinete DMP
- Kit de montare a
- Manual de utilizare
- suportul pentru baterii cu un set de 3 baterii alcaline

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate