Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

robinet electronic Dmp încastrat alimentat stive Quadromix Q

Cod: QUADROMIX-Q-1623BT
Lei 5.467,18 Lei 7.929,60 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Depozit adâncită 168 x 168 mm; Rod 162 mm; Greutate pachet 4 kg
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
robinet electronic Dmp încastrat alimentat stive Quadromix Q
Quadromix Q este un robinet încastrată perete electronic caracterizat prin simplitatea rafinată a formelor sale. În ea au funcții de bun venit electronice inteligente, în scopul de a obține o apă de economisire reală, ceea ce face o piesă de mobilier din casa ecologica.
Quadromix Q aerator se caracterizează printr-un retractabil și este complet cu un mixer minimalist, lipsit de asprità, care adaugă valoare designului. Sursa de alimentare a bateriilor alcaline permite o instalare ușoară.
Quadromix prezintă un design unic și creativ, caracterizată prin linii pătrate ale butoiului și forma rotundă, lipsit de rugozitate, a mixerului de apă.
Complet cu o placă pătrată din inox, Quadromix Q prezintă senzori fotocelule DMP, realizate din anti-zgâriere și materiale anti-scară.
Deosebit de potrivit pentru locuințe, dar și pentru cazare, catering și instituții.
De asemenea, vă aduce o notă de tehnologie, design si calitate in casa ta!

caracteristici:
- Baterie încorporată
- Alimentare: 3 baterii alcaline de 1,5 V (AA)
- Senzori DMP fotocelula, realizat din material rezistent la zgârieturi și anti
- circuit electronic complet resined etanș integral
- lustruit placă de oțel inoxidabil. Design-ul Quadro Q este caracterizat prin combinația fericită a două elemente: liniile pătrate ale butoiului și forma rotundă, lipsit de rugozitate, a mixerului de apă.
- Microchip programat pentru un control perfect al funcțiilor DMP prin intermediul software-ului
- Instalarea și montarea pe perete murale, cu cutie de montat din oțel inoxidabil
- funcții îmbunătățite pentru putere de lungă durată decât bateriile alcaline
- Autonomia bateriilor: patru ani de la o medie de 200 de activări pe zi
- Alarma de baterie descărcată: un LED pe senzorul emite un dublu bliț la fiecare șase secunde și observați că bateriile au încă aproximativ trei luni de viață a bateriei
- Stivele de înlocuire și disponibilitate ușoară. Q-cadru utilizează bateriile pe scară largă stylus, disponibile oriunde. Ușor de disponibilitate, mare de timp.
- Baterie compartiment etanș plin
- aeratoare ascunse pe cilindru. Escamotabil aerator, la același nivel cu țeava, este un element de design suplimentar, special concepute pentru a proteja și de a proteja puritatea designului.
- anti-inundare și funcția anti-Consum: Dispozitivul obturatoare blocuri temporizator DMP priza de apă, după o utilizare continuă de 90 de secunde
- Consumul de apa prin optimizat limitatorul 6 l / min.
- Filtru Solenoid particule triplu din oțel inoxidabil
- burghiu de filetat interior arestezi rezervorul încastrat, echipat cu filtru din oțel inoxidabil anti-impuritate cu ochiuri de 0,2 mm.

Date tehnice:
- baterii alkaline 1.5V AA
- Circuit electronic de 4,5 V, construit în conformitate cu CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- electrovalvă V 3
- Protecția pieselor electrice: IP65
- acțiune reglabil senzori Raza de la 5 la 30 cm
- Robinet de închidere cu supape de reținere
- Presiunea apei susținută: 0,4 până la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- Panou Q robinet electronic cu rezervor ascuns
- robinetele de oprire original încorporat DMP
- Manual de utilizare
- suportul pentru baterii cu un set de 3 baterii alcaline

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate