Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

robinet electronic în ABS cu transformator și fotocelule DMP

Cod: CLASS-20ABS-BIANCO
Lei 1.915,20 Lei 2.779,18 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Proiecția de perete 204 mm x h. X 140 mm Greutate 1,9 kg
Timpii de livrare
4/6 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
robinet electronic din ABS cu transformator și Class20 fotocelule
Abs Clasa 20 este un fantastic robinet alb electronic, unic în felul său, datorită senzorilor fotocelule triple, realizate din material rezistent la zgârieturi și anti-calcar, acest robinet are o rază mare de acțiune, cu citire la 120 ° senzori, studiati si proiectate pentru a detecta mâinile sale în lateral, ceea ce duce la un confort deosebit.
Structura sa este all-in-one: toate componentele electronice și mecanice sunt incluse în coajă, cu mari avantaje în ceea ce privește ușurința de instalare și întreținere.
Abs Clasa 20 este realizată în întregime în Italia și are mai multe avantaje: Acesta garantează o igienă ridicată și bunăstarea, ușor de utilizat, de asemenea, funcționarea sa este determinată să fotoelemente, asigurându-se astfel o economie de apă de până la% anilor 80
Clasa 20 Abs este o adevărată bijuterie a tehnologiei, simplu de utilizat și de încredere în funcție. Dispunând de un corp robust de ABS alb, complet cu vană de amestec și trei fotocelule. Tap alimentat printr-un transformator de siguranță 230Vac - 5Vdc ..
Clasa 20 Abs are un design rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate pe care îl fac potrivit pentru toate tipurile de decor.
Deosebit de potrivite pentru comunități, sănătate, industrie, instituții și a băuturilor.
De asemenea, vă aduce o notă de tehnologie, design și calitate în mediul pe care doriți cel mai mult!

caracteristici:
- Senzori DMP triplu fotocelulă, realizat din material rezistent la zgârieturi și anti-scale. Class20Abs este singurul electronic robinet triplu fotocelula, apoi echipat cu o rază mare de acțiune de 120 de grade, ceea ce duce la un confort de utilizare.
- circuit electronic complet resined etanș integral
- caz de robuste ABS anti-șoc alb
- Kit de montare din inox
- Microchip programat pentru un control perfect al funcțiilor DMP prin intermediul software-ului
- anti-inundare și funcția anti-Consum: Dispozitivul obturatoare blocuri temporizator DMP priza de apă, după o utilizare continuă de 90 de secunde
- Consumul de apa prin optimizat limitatorul 6 l / min.
- Filtru Solenoid particule triplu din oțel inoxidabil
- Robinet de închidere prevăzut cu filtru din oțel inoxidabil anti impurități cu ochiuri de 0,2 mm

Date tehnice:
- Siguranța Transformator 230Vac - 5VDC, IMQ aprobate și realizate în conformitate cu CEI EN 61558-1 / -2-6
- Circuit electronic de 4,5 V, construit în conformitate cu CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- electrovalvă V 3
- Protecția pieselor electrice: IP65
- acțiune reglabil senzori rază de la 12 la 35 cm
- Robinet de închidere cu supape de reținere
- Presiunea apei susținută: 0,4 până la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- Clasa Abs de la robinet electronic
- Furtunuri DMP Deconectare rapidă
- Oprire original robinete DMP
- kit-ul xing fi
- Manual de utilizare
- Transformator de siguranță DMP

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate