Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

robinet electronic în Abs, triplu fotoelemente, Class20 baterie Dmp

Cod: CLASS-20ABS-BT-BIANCO
Lei 1.915,20 Lei 2.779,18 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Proiecția de perete 204 mm x h. X 140 mm Greutate 1,7 kg
Timpii de livrare
4/6 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
robinet electronic în Abs triplu baterie fotoelemente Class20
Abs Clasa 20 este un fantastic robinet electronic unic în felul său, datorită senzorilor fotocelula triple, realizate din anti-zgarieturi si anti-scara materiale, acest robinet are o rază mare de acțiune, cu citire la 120 ° senzori, a studiat și proiectat pentru a detecta mâinile sale laterale, ceea ce duce la un confort deosebit.
Structura sa este all-in-one: toate componentele electronice și mecanice sunt incluse în coajă, cu mari avantaje în ceea ce privește ușurința de instalare și întreținere.
Abs Clasa 20 este realizată în întregime în Italia și are mai multe avantaje: Acesta garantează o igienă ridicată și bunăstarea, ușor de utilizat, de asemenea, funcționarea sa este determinată să fotoelemente, asigurându-se astfel o economie de apă de până la% anilor 80
Clasa 20 Abs este o adevărată bijuterie a tehnologiei, simplu de utilizat și de încredere în funcție. Caracterizat de un corp din ABS alb antiľoc robust, complet cu mixer și trei fotocelule, de asemenea, acest robinet este alimentat cu baterii alcaline de 1,5 V.
Clasa 20 Abs are un design rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate pe care îl fac potrivit pentru toate tipurile de decor.
Deosebit de potrivite pentru comunități, sănătate, industrie, instituții și a băuturilor.
De asemenea, vă aduce o notă de tehnologie, design și calitate în mediul pe care doriți cel mai mult!

caracteristici:
- Senzori DMP triplu fotocelulă, realizat din material rezistent la zgârieturi și anti-scale. Class20Abs este singurul electronic robinet triplu fotocelula, apoi echipat cu o rază mare de acțiune de 120 de grade, ceea ce duce la un confort de utilizare.
- circuit electronic complet resined etanș integral
- caz de robuste ABS anti-șoc alb
- Kit de montare din inox
- Microchip programat pentru un control perfect al funcțiilor DMP prin intermediul software-ului
- funcții îmbunătățite pentru putere de lungă durată decât bateriile alcaline
- Autonomia bateriilor: patru ani de la o medie de 200 de activări pe zi
- Stivele de înlocuire și disponibilitate ușoară. Abs Clasa utilizează bateriile pe scară largă stylus, disponibile oriunde. Ușor de disponibilitate, mare de timp.
- LED-uri de semnalizare baterii drenată. Când bateriile sunt pe cale să se epuizeze din ciclul lor, LED-ul roșu începe să emită un dublu bliț la fiecare 6 secunde și avertizează că bateriile au încă aproximativ trei luni de viață a bateriei.
- Baterie compartiment etanș plin
- anti-inundare și funcția anti-Consum: Dispozitivul obturatoare blocuri temporizator DMP priza de apă, după o utilizare continuă de 90 de secunde
- Consumul de apa prin optimizat limitatorul 6 l / min.
- Filtru Solenoid particule triplu din oțel inoxidabil
- Robinet de închidere prevăzut cu filtru din oțel inoxidabil anti impurități cu ochiuri de 0,2 mm

Date tehnice:
- baterii alkaline 1.5V AA
- Circuit electronic de 4,5 V, construit în conformitate cu CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- electrovalvă V 3
- Protecția pieselor electrice: IP65
- acțiune reglabil senzori rază de la 12 la 35 cm
- Robinet de închidere cu supape de reținere
- Presiunea apei susținută: 0,4 până la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- Clasa Abs de la robinet electronic
- Furtunuri DMP Deconectare rapidă
- Oprire original robinete DMP
- kit-ul xing fi
- Manual de utilizare
- suportul pentru baterii cu un set de 3 baterii alcaline

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate