Made in Italy

robinet electronic în Abs, triplu fotoelemente, Class20 baterie Dmp

  • Made in Italy
  • Cod: CLASS-20ABS-BT-BIANCO
Lei 1.915,75
Măsuri Proiecția de perete 204 mm x h. X 140 mm Greutate 1,7 kg
Timpii de livrare 4/6 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Robinet electronic triplu cu fotocelula Abs acționat pe baterie Class20
Clasa 20 Abs este un robinet electronic fantastic unic de acest gen, datorită senzorilor săi triplu cu fotocelule, fabricat din material rezistent la zgârieturi și anticalcar, acest robinet are o gamă largă de acțiune cu senzori de citire de 120 °, studiați și proiectați pentru a detecta mâinile, de asemenea, lateral, ceea ce se traduce printr-un mare confort de utilizare.
Structura sa este all-in-one: toate piesele electronice și mecanice sunt incluse în caroserie, cu avantaje mari în ceea ce privește ușurința instalării și întreținerii.
Clasa 20 Abs este fabricată în întregime în Italia și are diferite avantaje: garantează un nivel ridicat de igienă și bunăstare, ușor de utilizat, în plus, activarea sa este determinată de o fotocelulară, garantând astfel economii de apă de până la 80%
Clasa 20 Abs este o adevărată bijuterie tehnologică, ușor de utilizat și fiabilă în funcții. Caracterizat de un corp robust ABS rezistent la șocuri, complet cu mixer și trei fotocelule, acest robinet este alimentat și de baterii alcaline de 1,5 V.
Clasa 20 Abs are un design rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate care îl fac potrivit pentru toate tipurile de mobilier.
Potrivit în special pentru comunități, sănătate, industrie, instituții și catering.
Aduceți-vă o notă de tehnologie, design și calitate în mediul pe care îl doriți cel mai mult!

Caracteristici:
- Senzori triple fotocelule DMP, fabricate din material anti-zgârieturi și anticalcar. Class20Abs este singurul robinet electronic cu fotocelula triplă, prin urmare echipat cu o gamă largă de acțiune de 120 de grade, ceea ce se traduce printr-un mare confort de utilizare.
- Circuit electronic complet acoperit cu rășină, cu etanșare etanșă integrată
- Corp din ABS rezistent la șocuri, alb
- Set de fixare din oțel inoxidabil
- Microchip programat pentru controlul perfect al funcțiilor prin intermediul software-ului DMP
- Funcții optimizate pentru o autonomie îndelungată a bateriilor alcaline
- Autonomie a bateriei: 4 ani la o medie de 200 de activări pe zi
- Baterii ușor de înlocuit și disponibile. Clasa Abs folosește bateriile cu stilou foarte populare, disponibile peste tot. Disponibilitate ușoară, durată maximă.
- LED indicator baterie slabă. Când bateriile sunt pe punctul de a se epuiza, LED-ul roșu începe să emită un bliț dublu la fiecare 6 secunde și avertizează că bateriile au încă aproximativ 3 luni de autonomie.
- Compartiment pentru baterii complet etanș
- Funcție anti-inundații și anti-consum: dispozitivul de temporizare DMP Shut-off blochează ieșirea apei după o utilizare continuă de 90 de secunde
- Consum optimizat de apă prin limitator la 6 l / min.
- Electrovană cu filtru triplu anti-impurități din oțel inoxidabil
- Stopuri prevăzute cu filtre anti-impurități din oțel inoxidabil cu plasă de 0,2 mm

Date tehnice:
- Baterii alcaline AA de 1,5 V
- Circuit electronic de 4,5 V, construit în conformitate cu standardul CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- electrovalvă de 3 V
- Gradul de protecție a pieselor electrice: IP65
- Senzori de acțiune reglabili de la 12 la 35 cm
- Opriți robinetele cu supape anti-retur
- Presiunea apei suportată: de la 0,4 la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- Robinet electronic Clasa Abs
- Furtunuri flexibile DMP cu cuplare rapidă
- Roboti de oprire DMP originale
- Set de fixare
- Manual de instructiuni
- Suport baterie cu set de 3 baterii alcaline

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
Design 100% italian
Tehnologie 100% italiană
Design 100% intern
Produse 100% testate
100% materiale netoxice
Produse certificate 100% CE și HACCP
100% fabricat în Italia


DMP Electronics este o companie care se preocupă de protecția resurselor de apă , în acest scop toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică de a proteja patrimoniul ecologic și de a apăra sănătatea planetei noastre. Prin urmare, s-au gândit la un nou sistem care ar putea contribui substanțial la economisirea consumului de apă, o adevărată sursă de viață și un bun din ce în ce mai puțin disponibil în lume. DMP Electronics dorește să poată oferi pieței soluții infinite pentru economisirea apei, prin produse sigure, eficiente, fiabile, realizate cu pasiune, competență și muncă în echipă.
Prin urmare, DMP Electronics oferă soluții pentru economii de apă concrete, imediate și foarte consistente: cu până la 80% mai puțin decât robinetele manuale obișnuite cu butoane.
Întregul lanț de aprovizionare al produselor DMP Electronics, de la proiectare la prototipuri, de la construcție la teste, este în întregime dezvoltat în cadrul companiei din Italia și acest lucru este sinonim cu o fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics emite pentru toate produsele sale Declarațiile de conformitate CE, HACCP, DM 174/04 și ACS (standarde din sectorul alimentar), certificate care pot fi solicitate. Mai mult, DMP Electronics a implementat sistemul de calitate și este o companie certificată UNI EN ISO 9001 din 1999.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter