Made in Italy

robinet electronic pentru lavoar cu transformator Tub Plus Dmp

  • Made in Italy
  • Cod: TUBE-PLUS-LAV
Lei 2.203,81
Măsuri Înălțime 150 mm x înălțime 115 mm x lungime tijă canna125 mm x Greutate 3.2 kg
Timpii de livrare 5 zile lucrătoare * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Robinet electronic pentru chiuvetă electronică cu transformator Tube Plus
Tube Plus este o adevărată bijuterie tehnologică, un nou concept de robinet electronic compact, simplu de utilizat, fiabil în funcțiile sale și minim în forma sa. Un robinet care surprinde pentru linia sa în același timp robust și rafinat.
Esențialitatea Tube Plus se traduce printr-un sentiment de ușurință, aerisire, rafinament, care conferă valoare adăugată contextului, devenind o parte integrantă a mobilierului.
Cu atingerea sa modernă și esențială, Tube Plus combină detaliile de design cu un grad ridicat de tehnologie avansată, care se manifestă printr-o ușurință mare de utilizare și întreținere.
Caracterizat de un corp din alamă cromată, cu senzori DMP cu fotocelule din material anti-zgârieturi și anticalcar și complet cu mixer. În plus, acest robinet este alimentat de un transformator de 5 Vcc
Tube Plus este fabricat în întregime în Italia și are diferite avantaje: garantează un nivel ridicat de igienă și bunăstare, ușor de utilizat, în plus, activarea sa este determinată de o fotocelulară, garantând astfel economii de apă de până la 80%.
Tube Plus are un design unic și rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate care îl fac potrivit pentru toate tipurile de mobilier.
Acest model de robinet electronic este disponibil în două variante: una completată cu un buton multifuncțional care determină fluxul continuu sau blocarea fluxului, cealaltă versiune este fără acest buton multifuncțional.
Recomandat în special pentru catering, cazare și casă.
Aduceți-vă o notă de tehnologie, design și calitate în mediul pe care îl preferați și alegeți versiunea pe care o doriți cel mai mult!

Caracteristici:
- Mixer incorporat
- Alimentare: transformator de 5 Vcc
- Senzori fotocelule DMP, fabricate din material anti-zgârieturi și anticalcar
- Circuit electronic complet acoperit cu rășină, cu etanșare etanșă integrată
- Corp din alamă cromată
- Set de fixare din oțel inoxidabil
- Microchip programat pentru controlul perfect al funcțiilor prin intermediul software-ului DMP
- Funcție anti-inundații și anti-consum. Cronometrul de oprire este un dispozitiv anti-inundații care oprește fluxul de apă după un minut și jumătate de utilizare continuă. Siguranță maximă acasă.
- Consum optimizat de apă prin limitator la 6 l / min.
- Electrovana cu triplu filtru anticalcar
- Robineți de oprire echipați cu filtre anticalcar din oțel inoxidabil cu plasă de 0,2 mm

Funcții prezente numai în versiunea cu buton multifuncțional:
- Mod continuu de curgere a apei. Prin apăsarea butonului multifuncțional timp de 1 secundă, Tube plus intră în modul flux continuu. Apăsând din nou pentru o secundă revine la modul electronic automat.
- Funcție de blocare momentană . Prin apăsarea butonului timp de 3 secunde, modul de blocare este activat, foarte util atunci când trebuie să curățați chiuveta. Pentru a reactiva, apăsați din nou butonul timp de 3 secunde.

Date tehnice:
- Circuit electronic de 4,5 V, construit în conformitate cu standardul CEI EN 55014-1 / -2
- electrovalvă de 3 V
- Gradul de protecție a pieselor electrice: IP65
- Senzori de acțiune reglabili de la 8 la 35 cm
- Opriți robinetele cu supape anti-retur
- Presiunea apei suportată: de la 0,4 la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G
- Transformator de siguranță 230Vac - 5Vdc, aprobat IMQ și fabricat conform CEI EN 61558-1 / -2-6

Conținutul pachetului:
- Robinet electronic Tube Plus
- Furtunuri flexibile DMP cu cuplare rapidă
- Roboti de oprire DMP originale
- Set de fixare
- Manual de instructiuni
- Transformator de siguranță DMP

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
Design 100% italian
Tehnologie 100% italiană
Design 100% intern
Produse 100% testate
100% materiale netoxice
Produse certificate 100% CE și HACCP
100% fabricat în Italia


DMP Electronics este o companie care se preocupă de protecția resurselor de apă , în acest scop toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică de a proteja patrimoniul ecologic și de a apăra sănătatea planetei noastre. Prin urmare, s-au gândit la un nou sistem care ar putea contribui substanțial la economisirea consumului de apă, o adevărată sursă de viață și un bun din ce în ce mai puțin disponibil în lume. DMP Electronics dorește să poată oferi pieței soluții infinite pentru economisirea apei, prin produse sigure, eficiente, fiabile, realizate cu pasiune, competență și muncă în echipă.
Prin urmare, DMP Electronics oferă soluții pentru economii de apă concrete, imediate și foarte consistente: cu până la 80% mai puțin decât robinetele manuale obișnuite cu butoane.
Întregul lanț de aprovizionare al produselor DMP Electronics, de la proiectare la prototipuri, de la construcție la teste, este în întregime dezvoltat în cadrul companiei din Italia și acest lucru este sinonim cu o fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics emite pentru toate produsele sale Declarațiile de conformitate CE, HACCP, DM 174/04 și ACS (standarde din sectorul alimentar), certificate care pot fi solicitate. Mai mult, DMP Electronics a implementat sistemul de calitate și este o companie certificată UNI EN ISO 9001 din 1999.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter