Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

robinet electronic pentru lavoar cu transformator Tub Plus Dmp

Cod: TUBE-PLUS-LAV
Lei 2.203,18 Lei 3.196,78 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Înălțime 150 mm x înălțime 115 mm x lungime tijă canna125 mm x Greutate 3.2 kg
Timpii de livrare
5 zile lucrătoare * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
robinet electronic pentru lavoar cu tub de transformator electronic Plus
Tube Plus este o adevărată bijuterie tehnologică, un nou concept de robinet electronic compact, simplu de utilizat, de încredere în funcție și minimă în formă. Un robinet este surprinzător pentru linia sa, în același timp robust și rafinat.
Esențializare rezultatelor Tube Plus într-un sentiment de lejeritate, aerisit, rafinament, care aduce valoare adăugată pentru mediu, devenind o parte integrantă a decorului.
Cu moderne de atingere, minimalist, Tube Plus combină detaliile de design, un grad ridicat de tehnologie avansată, care se manifestă printr-o mare ușurință în utilizare și întreținere.
Se caracterizează printr-un corp din alamă cromată, cu senzori fotocelule DMP realizate din anti-zgâriere și materiale anti-scară și amestecarea completă. În plus, acest robinet este alimentat printr-un transformator de 5 Vdc
Tube Plus este realizat în întregime în Italia și are mai multe avantaje: Acesta garantează o igienă ridicată și bunăstarea, ușor de utilizat, de asemenea, funcționarea sa este determinată să fotoelemente, asigurându-se astfel o economie de apă de până la% anilor 80.
Tube Plus are un design unic și rafinat, caracterizat prin linii simple și delicate pe care îl fac potrivit pentru toate tipurile de decor.
Acest model electronic de la robinet este disponibil în două variante: un sistem complet cu un buton multifuncțional care determină fluxul continuu sau fluxul de bloc, iar cealaltă versiune este lipsită de acest buton multifuncțional.
Mai ales recomandat pentru restaurant, cazare și locuințe.
De asemenea, vă aduce o notă de tehnologie, design și calitate în mediul de alegere și selectați versiunea pe care doriți mai mult!

caracteristici:
- Baterie încorporată
- Alimentare: Transformator 5 Vdc
- Senzori DMP fotocelula, realizat din material rezistent la zgârieturi și anti
- circuit electronic complet resined etanș integral
- Corp din alamă cromată
- Kit de montare din inox
- Microchip programat pentru un control perfect al funcțiilor DMP prin intermediul software-ului
- Funcția anti-inundare și anti-consumator. Cronometrul de închidere este un dispozitiv anti-inundare care oprește fluxul de apă, după un minut și jumătate de utilizare continuă. Siguranță maximă în casă.
- Consumul de apa prin optimizat limitatorul 6 l / min.
- valva solenoid cu filtru anticalcar triplu
- Robinet de închidere prevăzut cu filtru calcarul din oțel inoxidabil cu ochiuri de 0,2 mm

Funcțiile disponibile numai în versiunea cu butonul multifuncțional:
- modul flux continuu de apă. Prin apăsarea butonului multifuncțional timp de 1 secundă, plus Tube vine în modul de flux continuu. Apăsarea pentru o secundă din nou în modul automat electronic.
- funcția de blocare de moment. Apăsarea butonului timp de 3 secunde, se activează modul de blocare, util atunci când trebuie să curățați chiuveta. Pentru a reactiva, apăsați butonul timp de 3 secunde.

Date tehnice:
- Circuit electronic de 4,5 V, construit în conformitate cu CEI EN 55014-1 / -2
- electrovalvă V 3
- Protecția pieselor electrice: IP65
- acțiune reglabil senzori Raza de la 8 la 35 cm
- Robinet de închidere cu supape de reținere
- Presiunea apei susținută: 0,4 până la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G
- Siguranța Transformator 230Vac - 5VDC, IMQ aprobat și pus în aplicare în conformitate cu IEC 61558-1 / -2-6

Conținutul pachetului:
- robinet Electronic Plus Tube
- Furtunuri DMP Deconectare rapidă
- Oprire original robinete DMP
- Kit de montare a
- Manual de utilizare
- Transformator de siguranță DMP

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate