Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Tap electronice baterii ovalisATCC mixer complet DMP

Cod: OVALIS-MIX-BT
Lei 5.759,98 Lei 8.351,97 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
L. 134 mm x 194 mm x h.198 mm x Canna pachet Greutate 2.5 kg
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
 DMP Electronics
Tap electronice baterii ovalisATCC mixer complet DMP
OvalisATCC este un robinet de perete Design esențial electronice și eliptice. În ea se întâlnește și combină designul cu energia pozitivă a tehnologiei avansate. OvalisATCC este potrivit pentru orice tip de mobilier și dincolo de a aduce calitate și stil în baie și în același timp economisește apă. OvalisATCC este alimentat de 3 baterii alcaline și este complet cu mixer, încorporat în acesta, și prin senzori fotocelule DMP, confecționate din anti-zgâriere și materiale anti-scară.
OvalisATCC este capabil să asigure o economie de apă de beton. Complet cu o placă eliptică din otel inoxidabil, ovalisATCC este disponibil în finisaj cromat.
Deosebit de potrivit pentru locuințe, dar și pentru cazare, catering și instituții.
De asemenea, vă aduce o notă de tehnologie, design si calitate in casa ta!

caracteristici:
- Baterie încorporată
- Alimentare 2 alcaline de 1,5 V (AA)
- Senzori DMP fotocelula, realizat din material rezistent la zgârieturi și anti
- circuit electronic complet resined etanș integral
- placă de oțel inoxidabil lustruit
- Microchip programat pentru un control perfect al funcțiilor DMP prin intermediul software-ului
- Instalarea și montarea pe perete murale cu inox casetă de oțel tăinuite și cuplaje cu eliberare rapidă. Toate componentele electronice și mecanice ale ovalisATCC sunt conținute într-o casetă de colectare din oțel inoxidabil de dimensiuni extrem de mici.
- funcții îmbunătățite pentru putere de lungă durată decât bateriile alcaline
- Autonomia bateriilor: patru ani de la o medie de 200 de activări pe zi
- Alarma de baterie descărcată: un LED pe senzorul emite un dublu bliț la fiecare șase secunde și observați că bateriile au încă aproximativ trei luni de viață a bateriei
- Stivele de înlocuire și disponibilitate ușoară. OvalisATCC utilizează bateriile stylus pe scară largă, disponibile peste tot. Ușor de disponibilitate, mare de timp.
- Baterie compartiment etanș plin
- Aerator dreptunghiular DMP anti-picura pe cilindru. Unic la ovalisATCC este aeratorul dreptunghiular, un proiect exclusiv DMP, care elimina complet problema enervant și inestetice de picurarea.
- anti-inundare și funcția anti-Consum: Dispozitivul obturatoare blocuri temporizator DMP priza de apă, după o utilizare continuă de 90 de secunde
- Consumul de apa Limitator optimizat 6 l / min.
- Filtru Solenoid particule triplu din oțel inoxidabil
- burghiu de filetat interior arestezi rezervorul încastrat, echipat cu filtru din oțel inoxidabil anti-impuritate cu ochiuri de 0,2 mm

Date tehnice:
- baterii alkaline 1.5V AA
- Circuit electronic de 4,5 V, construit în conformitate cu CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- electrovalvă V 3
- Protecția pieselor electrice: IP65
- acțiune reglabil senzori Raza de la 5 la 30 cm
- Robinet de închidere cu supape de reținere
- Presiunea apei susținută: 0,4 până la 10 bari
- Racorduri de apă: 1/2 G

Conținutul pachetului:
- electronice de la robinet ovalisATCC cu rezervor ascuns și conectabile flexibil
- robinetele de oprire original încorporat DMP
- Manual de utilizare
- suportul pentru baterii cu un set de 3 baterii alcaline

Aceste produse au caracteristici de înaltă calitate:
100% Design italian
Tehnologia italiană 100%
100% in-house
de design
100 produse% testate
100% materiale non-toxice
100% produse certificate CE și HACCP
100% realizate în Italia


DMP Electronics este o companie care are la inimă protecția resurselor de apă, în acest scop, toate proiectele sale sunt proiectate și dezvoltate cu funcția specifică a protejării patrimoniului ecologic și apăra sănătatea planetei noastre. Ei au crezut că apoi a unui nou sistem care ar putea contribui în mod substanțial la economii în consumul de apă, adevărata sursă a vieții și întotdeauna bine nu sunt disponibile în lume. DMP Electronics doresc să fie în măsură să ofere soluții infinite piață pentru conservarea apei, prin sigure, eficiente, sigure, realizate cu pasiune, îndemânare și munca în echipă.
Prin urmare , DMP Electronics oferă soluții pentru economisirea apei din beton, imediat și foarte substanțială: până la% mai puțin decât '80 supape manuale convenționale cu proeminențe.
Toate DMP Electronics lanțului de produse de aprovizionare, de la proiectare la prototipuri, de la crearea la testul, acesta este dezvoltat în întregime în cadrul companiei în Italia și acest lucru este sinonim cu fiabilitate ridicată.
Compania DMP Electronics eliberează pentru toate produsele sale la declarația CE de conformitate, HACCP, 174/04 DM si ACS (reguli din sectorul alimentar), certificatele care pot fi necesare. De asemenea , DMP Electronics a implementat un sistem certificat de companie de calitate si este UNI EN ISO 9001 din 1999.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate