Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Vaze de design WC

Pentru a furniza o baie de design funcțional, nu puteți trece cu vederea vase de proiectare toaletă. În alb ceramica, sampanie sau colorate sunt fundamentale pentru o baie elegantă și drăguț. În selecția noastră extinsă magazin on - line din cele mai bune branduri , cum ar fi Pozzi Ginori și Ideal Standard.

Vasul WC, numit de obicei informal și apă, este un dispozitiv medical care constă dintr - un vas, în general , în ceramică. Împreună cu bideu este indicat de termenii de baie sanitare puțin sentiment de baie în stil italian. În cele mai multe alte țări occidentale tendința de răspândire a Bideu este în creștere

Apa poate fi diferențiată în funcție de tipul de instalație în:
  • vase suspendate, complet detașat de podea cu priză de perete
  • vase de perete, altfel cunoscut sub numele de pisoarelor
  • vaze de podea cu piedestal, cu scurgere de podea, cu înălțimea normalizată
Vaze WC de podea instalat fara probleme oriunde. Pentru întreținere ușoară sunt recomandate modele compacte, netede, fără hardware vizibile sau adâncituri. O toaletă cu evacuare tradus se potrivește perfect la fabrica existente.

WC coșuri suspendate pe de altă parte, sunt utile pentru o baie personalizata pentru ca instalați , de asemenea , o înălțime non-standard. Pentru o mai bună etanșare, este recomandabil să se îngroașe peretele de o duzină de centimetri, pentru a asigura un sprijin adecvat.

O idee pentru cei care doresc să ascundă starea de sănătate; nu pot cumpăra așa-numitele sisteme ceramice Monobloc, care pot găzdui toaletă, bideu și au mai multe robinete, articulat la profilul posterior, un plan clapă că, odată închisă, piesa devine o bancă practică.

consumul de apă

Ochi consumului: WC de nave de ultimă generație sunt echipate cu cele mai moderne descarcarile echipate cu dispozitive care reduc alimentarea cu apă a fiecărei clătire la o medie de 4 litri față de obicei 6 litri.

Pentru cei care întotdeauna merge la o plimbare de confort este cel mai vaza WC cu închidere lent pentru a evita șocurile neașteptate. Pentru a personaliza toaleta puteți alege dintre mai multe modele de capace în atât de multe nuanțe diferite și diferite materiale de construcție, cum ar fi lemn, plastic, ceramică, diverse nuanțe și diverse decoratiuni.

Descoperiți toate produsele din magazinul nostru online si alege WC vaza potrivita pentru design-ul de baie la cel mai bun pret!