Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuveta coloana de design din marmură albă Stand Up, o baie de designer

Cod: CP950-ST-M16
Lei 5.206,76 Lei 7.031,07 -26%
- +
Măsuri
De la 45,5 la 25xh90cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
Chiuveta marmura coloana de design Stand Up alb.
chiuvete la sol în colecția de marmură naturală. Baza este decorat cu țiței, în scopul de a transmite toate minunata varietate de nuanțe de materie, în timp ce chiuveta este perfect lustruit, astfel încât pentru a spori venele de marmură. De lux și esențiale, Stand Up este fabulos în ambele medii de „luptator spațiu“, atât în baie de design care caută forme și materiale esențiale. Lavoar marmură albă.

Sfaturi pentru întreținere
Piatra: Curățați cu apă sau detergent neutru pentru a utiliza pe bază de apă. Nu utilizați acizi. Nu folosiți bureți abrazivi și clătiți bine.

Chiuvete de piatra
Cu Onyx chiuvete, granit și piatră de piatră Nisip devine lumină și subțire. La modelele Joya, țevi de piatră copac și piatra nu se teme să arate adevărata lui de vârstă: vene unice și prețioase de transparență în formele pe care natura ne-a dat!
Cipi Collection Chiuvete
Scape din ceramică pentru a descoperi că rășini compozite, metale, pietre și frumoase păduri tropicale pot da naștere la un „dulap“ de chiuvete din combinații infinite! Noi culori și forme de bază și combinații infinite pentru bazinele de colectare a cipi 2016.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri