Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

coloana de marmura Chiuvetă, design modern, Cream Cylinder

Cod: CP950CIL-AVORIO
Lei 9.754,29 Lei 12.119,99 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
Diametru 45 cm x H91
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
coloana de marmura Chiuvetă, design modern, Cream Cylinder
Chiuveta marmura în picioare liber în nuanțe de fildeș la crem și variegation fierbinte. Compus în două părți, prima „bazinul“ este levifato marmură atât în ​​exterior cât și în interior. A doua parte este „de bază“ a făcut decorarea marmură brută cu un efect de cotitură. Tipul de prelucrare utilizat pentru baza poate crea fisuri sau crăpături în marmură care nu compromite în nici un fel integritatea sau securitatea chiuvetei. Astfel de situații nu sunt considerate defecte ale produsului.

Cipi lavab colecției: Calea spre exercitarea de perfecțiune continuă privilegiind forma în chestiune, alegând liniile perfecte și tonifică spontaneitatea formelor naturale incontrolabile. Suprafetele solide sau pietre sintetice, metale sau marmura, dar ... se execută perfect. Acestea sunt chiuvetele colecției „Capitolul doi“ de către Cipi. Ce este Solid Surface, Marmura Piatra o verde rezultatul nu se schimba, iar întâlnirea de afinitate cu mobilier, oglinzi sau completează catalogul cipi este întotdeauna un hit.
Materiale și forme realizate pentru a asigura eleganță și durabilitate, ușurința de întreținere și ușurința de instalare. Ușor și niciodată plictisitoare.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate