Râul Agra din piatră de blat din piatră, nu se poate reproduce în serie

  • Cod: ISLAMISTO
Lei 1.255,60 Lei 1.477,15 -15%
Timpii de livrare 7/14 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Greutate produs kg 25,00
Lavoar blat din piatra naturala de rau model Agra.
Fiecare piesa este lucrata manual si prin urmare unica si diferita de celelalte.

Dimensiuni : diametru 25-28 x h 15 cm
Formele, culorile și dimensiunile mereu diferite fac fiecare lavoar unic .
Datorita caracteristicilor tehnico-estetice ale materiei prime naturale, fiecare lavoar este unic ca forma si accent cromatic.
Caracteristica pietrelor naturale este prezența diferitelor vene, culori și nuanțe, precum și prezența unor mici „micro-rupturi” și găuri, care nu sunt de considerate defecte, ci fac parte din naturalețea produselor realizate cu aceste materiale. . Perfecțiunea suprafeței este realizabilă doar în produse din rășină sau ceramică, realizate prin procese industriale. Din acest motiv, în etapa finală a fabricării lavoarelor și cădițelor de duș, pentru unele tipuri de piatră (care în natură au micro-rupturi și găuri) produsele sunt supuse unei proceduri de control , iar găurile sau micro-spărturile sunt perfecționat. , amestecând rășina cu reziduurile de pulbere ale aceleiași pietre.
CURATARE PENTRU LAVOARE SI CAZURI DE DUUS DIN PIATRA NATURALA
Pentru curățarea zilnică a tuturor pietrelor naturale, vă recomandăm absolut să folosiți NUMAI APA , sau PRODUSE DE CURĂȚARE NEUTRE PE BAZĂ DE APĂ PENTRU PIETRE NATURALE și nu alte produse pe bază de acid, care pot strica structura și suprafața pietrei în câteva săptămâni!
TRATAMENT
ESTE ABSOLUT ESENTIAL SA SE PROCEDEA CU APLICAREA UNUI TRATAMENT IN MOMENTUL MONTARII , care sa fie repetat periodic, in functie de utilizarea si duritatea apei. NUMAI un produs din piatra naturala poate fi folosit pentru a proteja piatra in timp.
 
Warum Kaufen:

-   ausgezeichnetes Preis / Leistungsverhältnis
- Designul original
- Marmor und Naturstein
- exclusiv Viadurini Kollektion
-

 
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter