Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuveta baie sine statatoare pe podea alb tub, design modern

Cod: CP950FREE
Lei 12.850,72 Lei 15.970,19 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
Diametru x 42,50 H 91 cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
Chiuveta baie sine statatoare pe podea alb tub, design modern
Chiuveta liber la sol suprafață solidă în picioare Betracyl® albă totală. mucegaiuri perfectă în puritate absolută. Betracyl® este un material extrem de performanta, care permite realizarea chiuvete neporoase, rezistente la pete și agenți agresivi.
Made in Italy.

Cipi lavab colecției: Calea spre exercitarea de perfecțiune continuă privilegiind forma în chestiune, alegând liniile perfecte și tonifică spontaneitatea formelor naturale incontrolabile. Suprafetele solide sau pietre sintetice, metale sau marmura, dar ... se execută perfect. Acestea sunt chiuvetele colecției „Capitolul doi“ de către Cipi. Ce este Solid Surface, Marmura Piatra o verde rezultatul nu se schimba, iar întâlnirea de afinitate cu mobilier, oglinzi sau completează catalogul cipi este întotdeauna un hit.
Materiale și forme realizate pentru a asigura eleganță și durabilitate, ușurința de întreținere și ușurința de instalare. Ușor și niciodată plictisitoare.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate