Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Alb chiuveta design modern, sprijinit de logică Cipi

Cod: CP950-LOGICO
Lei 5.937,58 Lei 7.380,71 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
65 x 34 xh 16 cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
Alb chiuveta design modern , sprijinit de logică Cipi
O formă de succes revăzute cheie de înaltă puritate. Spațioasă, elegantă, funcțional și perfect pentru orice ocazie, cum ar fi albastru Blazer.
Fabricat din Solid Surface Betracyl® alb total, asigură serviciul de curățenie și întreținere ușoară.
Betracyl® este un material extrem de performanta, care permite realizarea chiuvete neporoase, rezistente la pete și agenți agresivi.

Cipi lavab colecției: Calea spre exercitarea de perfecțiune continuă privilegiind forma în chestiune, alegând liniile perfecte și tonifică spontaneitatea formelor naturale incontrolabile. Suprafetele solide sau pietre sintetice, metale sau marmura, dar ... se execută perfect. Acestea sunt chiuvetele colecției „Capitolul doi“ de către Cipi. Ce este Solid Surface, Marmura Piatra o verde rezultatul nu se schimba, iar întâlnirea de afinitate cu mobilier, oglinzi sau completează catalogul cipi este întotdeauna un hit.
Materiale și forme realizate pentru a asigura eleganță și durabilitate, ușurința de întreținere și ușurința de instalare. Ușor și niciodată plictisitoare.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate