Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuveta din alamă cromată cu ciocanul de New Shine Cipi

Cod: CP950-NSH
Lei 1.155,16 Lei 1.436,54 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
Diametru 39 x H 17 cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Cipì
New Shine Brass chiuveta de Cipi.
Modern din alamă Chiuveta cromat cu ciocanul. Marginea de sus ondulată oferă mai multă robustețe și ușurința de curățare chiuveta.

Sfaturi pentru întreținere
Metal:
curat , cu un detergent slab, nu-l inalbitor produse pulbere. nu folosiți bureți abrazivi și clătiți bine. Pentru a lustrui în continuare produsul, utilizați pentru lustruirea metalelor / argint pe piață.

chiuvete metalice
crom și glazuri lucioase Reflexe rochie de alamă suprafețe, aluminums și metale, dând naștere la un carusel de forme, grosimi si „volume exclusive“. Minimal sau somptuos, chiuvete metalice de colectare a Cipi se poate adapta la toate mediile de baie, demonstrând afinități nebanuite.
Cipi Collection Chiuvete
Scape din ceramică pentru a descoperi că rășini compozite, metale, pietre și frumoase păduri tropicale pot da naștere la un „dulap“ de chiuvete din combinații infinite! Noi culori și forme de bază și combinații infinite pentru bazinele de colectare a cipi 2016.
DE CE CUMPARA
  • calitate excelent / raport preț
  • design de produs
  • materiale rezistente

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate