Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Compoziții de baie

Viadurini oferă o selecție de baie modernă compoziții de design , cu mobilier suspendat și împământat la prețuri reduse.

Compozițiile noastre de baie, toate de vânzare on-line, acestea pot include mobilier și dulapuri agățate și podea, consola, de sus, undermount, oglinzi, coșuri de lenjerie, chiuvete, covoare, rafturi, scari prosop feroviar, scaune, umerașe, set de bureți și prosoape, accesorii cum ar fi dozatoare de baie, ochelari, săpun, perii.

Compozițiile noastre de baie sunt toate potrivite pentru modern și elegant și includ mobilier de baie, rafturi și de top din materiale tradiționale și inovatoare: tec masiv, aluminiu, MDF lăcuit, laminat barricato, nuc sau lemn de stejar, piatra naturala acrilica - Hi Mac - uri ®, etc.

În plus față de mobilierul de baie la podea sau suspendat , compozițiile conform prezentei invenții propune lavoare rășină suport de design, marmura minerale, ceramica, gresie, bambus , onix, metal, etc.

Mobilierul din perete baie agățat, de obicei, ușor de asamblat, sunt o soluție ideală elegantă și care economisește spațiu. Acestea permit o curățare ușoară și inserarea covoare suport și alte accesorii.