Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Banc pentru bagaje din nuc solid sau cenușă fabricat în Italia - Anubi

Cod: ANUBI
Lei 3.283,19 Lei 4.262,37 -23%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Lemn solid
Timpii de livrare
7 zile produs în stoc / 4 săptămâni produs la comandă
Lungime (cm)
70
Adâncime (cm)
39.7
Înălțime (cm)
41.2
Viadurini Living

Bancheta de bagaje design din lemn masiv de nuc sau frasin Made in Italy.

Această linie de produse este proiectată și construită de artizani italieni cu materiale alese pentru a asigura un produs fabricat 100% în Italia, datorită rețelei dense de laboratoare răspândite pe teritoriul italian care reprezintă excelența italiană în crearea de produse handmade de înaltă calitate . . Sunt produse concepute pentru a fi de lungă durată și pentru a avea o personalitate puternică, care poate deveni parte a vieții de zi cu zi a tuturor cu discreție și din acest motiv fiecare produs este caracterizat de propria sa autonomie care îi permite să se adapteze la situații de mobilier foarte diferite. printre ele, de la cel mai clasic la cel mai modern, găsindu-și întotdeauna spațiul și locația perfectă.

Bancheta de bagaje de design realizata manual in Italia, din lemn masiv, cu alegere din nuc natural si cenusa lacuita cu pori deschis, cu benzi de protectie din metal ars, pentru a permite un produs robust si de lunga durata si este ideal sa fie amplasat in dormitor in scopul de susține orice într-un mod practic și funcțional.

Măsurători : L 70 x P 39,7 x H 41,2 cm.

Finisaje disponibile :
  • WOT;
  • cenușă naturală;
  • cenușă neagră.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate