Made in Italy

Bancă de exterior fabricată manual din oțel cu lumină LED Made in Italy - Magdalena

  • Made in Italy
  • Cod: MAGDALENA
Lei 11.884,62
Material Oţel
Măsuri L 200 x P 45 x H 45 cm
Timpii de livrare 15 zile lucrătoare
Rating energetic A +

Bancă de exterior realizată manual din oțel cu finisaj corten, cu lumină LED, fabricată în Italia.

Această bancă de exterior este realizată manual în Italia și este realizată în întregime din oțel cu finisaj corten . Ceea ce caracterizează această piesă de mobilier anume este prezența unui LED cu lumină caldă introdusă sub scaun care ajută la crearea unei atmosfere elegante, ideală pentru crearea unei zone de relaxare în grădina dumneavoastră. Designul său este extrem de simplu și esențial dar este îmbogățit atât de prezența luminii, cât și de finisajul în care este realizat care îți aduce în minte un gust mai rustic și vintage revăzut în cheie contemporană , obținând astfel un rezultat de impact vizual puternic.
Băncile de exterior sunt elemente de mobilier folosite și alese pentru funcționalitatea lor dar și pentru a îmbogăți și a da personalitate unor medii precum grădini, verande sau terase. Ceea ce se naste este asadar un colt de relaxare in aer liber unde te poti bucura de seri cu prietenii intr-un spatiu cald si primitor.
Tocmai pe acest concept se bazează ideea acestei bănci născută din mintea artizanilor italieni care, datorită pasiunii și căutării materiilor prime de calitate , dau viață unui obiect de design unic care nu va trece neobservat.

Lampa / priza: STRIPLED 9,6W / m 12V 2700 ° K
Dimensiuni: L 200 x P 45 x H 45 cm

NB: LED-ul inclus.
Întreținere și curățare:
se recomandă tratarea scaunului cu ulei antirugină de două ori pe an.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter